Lopata e animal ma?
Da.
Si ce ii dai sa manance?
Se hraneste cu sufletele celor morti ingropati cu ajutorul ei.
Unu la mana vreau sa zic in primul rand ca mi-ar place sa fiu un leu deoarece pentru ca fiindca sunt frumosi puternici si singuratici.
P.S: admir toate animalele si consider ca toate au un ceva aparte.
Warning: aceasta este un raspuns nedemn de aceasta categorie daca va deranjati sa-l cititi si apar manifestari neplacute puteti vorbi de pe acum cu groparul satului si sa va rezervati gropi in cimitir.
Hmm Un serpisor. care va creste fooarte mare! Pentru ca altceva nu imi vine in minte!
Ce-i scarboshenia aia? Zici ca-i verevita ciorditoare doar ca are pete pe spate ca paianjenuu si aripi ca la liliacSaraca fiinta mutanta
Imi doream cel mai mult sa fiu Ghepard ca mi-e favoritele mele sunt animalele foarte rapide mai ales cu viteza de 100 sau 140 Km/h si chiar foarte buni vanatorii de animale!
UNICORNNN! De ce? Pentru ca... Ei bine unicornii sunt speciali, zboară prin galaxiii, ( si eu scriu si descriu unicornii deparca as fi fumata, dar nu is... ), nu serios, chiar imi plac unicornii, dar cred ca mai repede as fi o pisica / vulpe ( mai mult pisica ) pentru ca sunt extrem de lenesa, dar dacă vreau sa obțin ceva, obțin
Dar tu? Ce animal ai vrea sa fi? De ce?
VisezCuOchiiDeschisi întreabă:
Julyly2089 întreabă: