| Balonashee a întrebat:

Ce animal ati vrea sa fiti si de ce happy dau fundita pentru cea mai amuzanta descriere a animalului vrut

Răspuns Câştigător
| ruxi a răspuns:

As vrea sa fiu o veveritza ca e "zapacita" si are o coada stufoasaaaaahee hee

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Daca ma uit cum trateaza oamenii animalele ori imi doresc sa fiu un animal salbatic ori mai bine sa nu mai fiu nimic!

Răspuns utilizator avertizat
| Gentiana a răspuns:

As vrea sa fiu un fluture sau o musca, deoarece as dori sa intru in casele oamenilor si sa vad ce facbig grin

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Eu as vrea sa fiu un papagal vorbitor, puternic (albastru si galben) ca sa sacai oamenii pana spun:"Bai ce prosti am fost ca l-am cumparat" sau "Doamne, de ce ma chinui!"

| Geo14 a răspuns:

As vrea sa fiu un scorpion sa'i inveninez pe toti 'prietenii mei scumpi''

| AdeLyna36 a răspuns:

O pisica: sa torc, sa ma joc cu gheme de lana si toata lumea sa-mi zica ca sunt adorabila.

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Aş vrea să fiu un câine deoarece vreau să văd de ce câinii se miros în fund thinking thinking thinking

| Darkiestmusic a răspuns:

As vrea sa fiu pisica deoarece sa mi se faca toate poftele sau catel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa fiu un leu ca sati mananc gura mai taci odatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un liger. lion combinat cu un tiger...

| bump a răspuns:

Delfinii, pentru ca sunt animale foarte inteligente si foarte iubite de oameni...sunt si...alunecosi,,,

| Teleshpenker a răspuns:

O vaca, de ce? fiindca vacile ies mai in evidenta in poze incearca doar sa cuprinzi intr-un cadru o oisica si doar jumatate dintr-o vaca sa vezi ca tot vaca ar iesi in evidenta! Ai zis sa fie funny, nu?happy

Întrebări similare