| I.Love.Football a întrebat:

Ce ar trebui sa fac sa'mi provoace amnezie? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Da-te cu capul de pereti, dar sa nu dai cu capul in acelasi perete ca sa nu intervina rutina, ca s-ar putea sa dureze ceva pana ai sa te-ntrebi ce dracu te-a apucat. Si vezi sa-ti prinzi parul-n coc, ca sa nu amortizeze contactul dintre cap - pereti, ca astfel va trebui sa iei toti peretii din oras pana sa aiba efect. Succes, si daca nu reusesti, suna un dusman.winking

16 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

@ I_love_football, macar ocoleste cladirile alea cu bulina rosie daca tot vrei sa-ncerci metoda cap-perete, ca n-au oamenii aia nicio vina ca sa le distrugi casele. laughing

| hândel a răspuns:

Asa este, eu si "aqualuna" te ajutam si cu fapte daca ne permiti, ca doar pentru. asta suntem aici.hee hee

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Alzheimer

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Te dai cu capul de pereţi? Cam dureros... şi nu garantez rezultatele

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

M-am gândit şi la lobotomie dar ai zis că vrei s-o faci cu mâna ta... dacă ne rogi frumos, Otonis şi cu mine am putea să te ajutăm şi cu fapte, nu doar cu vorbe.

| juniper a răspuns:

Pui ceva pe usa te "prefaci" ca intri pe usa aia si sa-ti cada "greutatea" ce ai pus-o acolo in cap, numai sa nu intre altcineva laughing

| andi a răspuns:

E de la fotbal,,, sa inteleg, nu? uite de aia nu imi place fotbalul... auleu

mira
| mira a răspuns:

Sa nu-ti doresti o amnezie.Este tragic.

| I.Love.Football explică:

@aqualuna : M'am referit la ceva ce ar trebui sa'mi fac eu, cu mana mea laughing

@Otonis_r.Uup.4.THIS : Stau in Bucuresti, orasul e suficient de mare, pereti sunt. laughing

Sper sa am amnezie inainte sa'mi fac cucuie in tot capul, ca apoi nu o sa mai stiu de unde le'am capatat.laughing

@harciog : Nu stii o solutie pentru amnezie fara sa cuprinda si automutilare? laughing
@Otonis_r.Uup.4.THIS @aqualuna : Stiam eu ca ma pot baza pe voi. big grin
@andi : Nu am intrebat care este cauza dorintei mele, pentru ca pe aceea o stiu. Nu de la football mi se trage rolling on the floor.

| andytza a răspuns:

Tara arde si baba se piaptana! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te faci ca ai sa cazi in cap pe scari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sub forma unei glume am vrut sa spun ca se pot declansa si de la lovituri la cap.

| doar.eu a răspuns:

1. Dai cu capu pereti
2. Te droghezi pana cand ajungi la supradoza

Întrebări similare