Da-te cu capul de pereti, dar sa nu dai cu capul in acelasi perete ca sa nu intervina rutina, ca s-ar putea sa dureze ceva pana ai sa te-ntrebi ce dracu te-a apucat. Si vezi sa-ti prinzi parul-n coc, ca sa nu amortizeze contactul dintre cap - pereti, ca astfel va trebui sa iei toti peretii din oras pana sa aiba efect. Succes, si daca nu reusesti, suna un dusman.
@ I_love_football, macar ocoleste cladirile alea cu bulina rosie daca tot vrei sa-ncerci metoda cap-perete, ca n-au oamenii aia nicio vina ca sa le distrugi casele.
Asa este, eu si "aqualuna" te ajutam si cu fapte daca ne permiti, ca doar pentru. asta suntem aici.
M-am gândit şi la lobotomie dar ai zis că vrei s-o faci cu mâna ta... dacă ne rogi frumos, Otonis şi cu mine am putea să te ajutăm şi cu fapte, nu doar cu vorbe.
Pui ceva pe usa te "prefaci" ca intri pe usa aia si sa-ti cada "greutatea" ce ai pus-o acolo in cap, numai sa nu intre altcineva
@Otonis_r.Uup.4.THIS : Stau in Bucuresti, orasul e suficient de mare, pereti sunt.
Sper sa am amnezie inainte sa'mi fac cucuie in tot capul, ca apoi nu o sa mai stiu de unde le'am capatat.
@harciog : Nu stii o solutie pentru amnezie fara sa cuprinda si automutilare?
@Otonis_r.Uup.4.THIS @aqualuna : Stiam eu ca ma pot baza pe voi.
@andi : Nu am intrebat care este cauza dorintei mele, pentru ca pe aceea o stiu. Nu de la football mi se trage .
DaciaRomania întreabă: