Deja despre jb sunt numai intrebari din astea...MAI TERMINATI!
„daca VA-TI intalni cu el pe strada; daca ar sari; daca ar face nu stiu ce; daca ar merge, daca bla bla bla...;
nu mai e amuzant...pe bune.gasiti ceva nou.
O tuamnee, Justin Biber...la ușa meaaa? Un vis devenit realitate...
I-aș sări în brațe spunându-i :
-Justin, ești viața mea, aerul meu, soarele meu...te iubesc, însoară-te cu mine. Vreau să facem sex sălbatic toată noaptea, si dimineața s-o luăm iar de la capăt.
Edit later: Just kiding...
I-as da cu sphray de sobolani in par,l-as ciufuli, i-as pune manole sa asculte la maxim(si desigur ar inebuni!), poate inebuneste...I-as da un sut in p**a si cand ar lesina(sau ar avea amnezie)l-as jefui de toti banii. Dupa i-as da cu tigaia in cap cand s-ar trezi.Cand se trezeste iar ia-s arunca alcool cu cafea fierbinte(la 100 de grade).El ar tipa si i-as da un pumn in c*r.Ar cadea la pamant si i-as da cu sphray de sobolani pe fata.El tipa iar eu ii arunc cu farfurii in el si ii torn p**i de rechin pe pantalonii lui curati si noi.Il arunc pe geam si ajunge intr-o balta de noroi si il vad toti oameni si ii fac poze si il arata la tv, stiri si in ziare
As lua un cutit il jefuiesc, apoi il sperii lesina si dupa aia poc il arunc pe un feribot de gunoi ca sa cante la conserve
I-as da un suc cu otrava sau as ascunde un pistol intr-o banana. cand vrea sa o muste se sinucide singur )
Sunt cam sadica, nup? o_O Atunci pur si simplu ma costumez in Selena Gomez si cand vrea JB sa ma o pupe i trag un pumn in moaca. Va vedea atunci stele selena(re) nu stele verzi
Ii spun sa intre si sa ia loc. ii pun in fata intr-un castronel mic niste alune,ii spun sa se simta ca acasa si cand adoarme i le bag in nas,aduc diaree de la caine si ii intind pe mana si il gadil pe fata cu o pana (va dati seama cand se scarpina ce se intampla)iau pasta de dinti si ii bag in ureche,un ardei iute in fund ca sa se trezeasca tipand, si il ud tot dupa care il electrocutez,stric eu un electrocasnic dar tai un fir si bag stecherul in priza si capatul rupt in fund,parul gata ud va ramane pe viata ciufulit,dupa aceea l-as intreba daca vrea o cafea sa se linisteasca si i-as da o cafea fierbinte si i-as turna-o pe gat si as intinde-o pe toata fata(in nas in ureche in ochi)sa se trezeasca,dupa asta spal ceasca (cu haina lui cea buna),dupa aceea ii spun ca in camera mea e o poza cu maica-sa cheala,cand ajunge in camera cu tigaia dupa cap,,a si dupa aceea iau un cleste si ii smulg un deged sa vad cum tipa un biberon.,dupa care as vorbi cu tata ca la urmatorul spectacol de monstertruck,JB sa fie legat intr-o masina care va fi zdrobita, a si cumpar niste graunte, poate i se face foame.)
Ei bine as face ceva groaznic: as lua cutitul ok? las intreba: vrei? dupa aia il arunc asa prin casa ca sal speri) o injur un pic pe selena, pe jessy si. pe masa Si tacso)
i-as da in final una intre picioare, las da jos de pe canapea si as tipa jb in durere!
si lasi ciufuli upik ca sa tipe si el))))))
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: