Ce as face?
Pai...in primul rand aici nu suntem in GTA ca sa fac tot felul de tampenii, nu as fi terorist daca la asta te referi...
Ce as face? Pai m-as face soldat sau ceva de genul (pompier) etc si as incerca sa-i salvez pe altii. Daca as muri atunci mare paguba, m-as respawna...
In timpul liber cred ca as sari din diverse locuri doar asa, pentru adrenalina... As incerca sa lupt impotriva raului intrucat cu o astfel de putere as fi invincibil, un adevarat super-erou!
(Cred ca as fi soldat...)
Hey! Asa se zice in jocuri pc atunci cand esti omorat si esti plasat in alta locatie, in viata.
Deci, este ca si cum cineva te omoara acum...tu inchizi ochii si te trezesti in camera ta si asta la nesfarsit, ca si cum ai visa ca esti omorat.
La asta se refera.
Ce ai face daca ai putea sa faci orice fara sa mori?
Cate ore din 24 stai pe jocuri?
In timpul saptamanii nici macar 1 pe zi, in week-end 2-3, eu stau pe anime-uri nu pe jocuri. Nu era un termen greu, toti cei de 12-18 ani il cunosc. (cei care au jucat jocuri online cel putin...)
Am explicat eu mai jos ce inseamna...te poti uita.
Stiu si eu ce insemna, dar e amuzant cum a formulat intrebarea.Se vede ca e un gamer si sincer arata cam penibil.Suntem pe un site de socializare, nu intr-un joc.
Eu unul nu vad TPU asemenea unui site de socializare
Ai dreptate, se vede ca este gamer!
(Prea mult GTA in aceasta intrebare)...
Amuzanta intrebare
Pai in caz ca as putea sa imi dau respawn, in loc de camera mea as alege sa ma respawnez pe undeva prin Hawai sau pe un vas care pleaca in croaziera timp de un an plin cu femei, pfaa, deja ma apuca fanteziile
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: