anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ati face dacă deși ați putea murii de bătrânețe, în caz ca sunteți omorât sa va puteți respawna? Gen acum mă împușcă unu cu aruncători da rachete in cap sau mor de sida sau mă călca tractorul sau ambele 3 de o dată și mă respawnez în cameră mea.ce ați face?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Ce as face?
Pai...in primul rand aici nu suntem in GTA ca sa fac tot felul de tampenii, nu as fi terorist daca la asta te referi...
Ce as face? Pai m-as face soldat sau ceva de genul (pompier) etc si as incerca sa-i salvez pe altii. Daca as muri atunci mare paguba, m-as respawna...
In timpul liber cred ca as sari din diverse locuri doar asa, pentru adrenalina... As incerca sa lupt impotriva raului intrucat cu o astfel de putere as fi invincibil, un adevarat super-erou!
(Cred ca as fi soldat...)

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce-i aia respawnez?

| RainmakerX a răspuns (pentru darrio2007):

Hey! Asa se zice in jocuri pc atunci cand esti omorat si esti plasat in alta locatie, in viata.
Deci, este ca si cum cineva te omoara acum...tu inchizi ochii si te trezesti in camera ta si asta la nesfarsit, ca si cum ai visa ca esti omorat.
La asta se refera.
Ce ai face daca ai putea sa faci orice fara sa mori?

| darrio2007 a răspuns (pentru RainmakerX):

Cate ore din 24 stai pe jocuri?

| RainmakerX a răspuns (pentru darrio2007):

In timpul saptamanii nici macar 1 pe zi, in week-end 2-3, eu stau pe anime-uri nu pe jocuri. Nu era un termen greu, toti cei de 12-18 ani il cunosc. (cei care au jucat jocuri online cel putin...)

| 愛日本 a răspuns:

laughing glumesti nu? macar scrie cuvantul in romana

| RainmakerX a răspuns (pentru 愛日本):

Am explicat eu mai jos ce inseamna...te poti uita. big grin

| 愛日本 a răspuns (pentru RainmakerX):

Stiu si eu ce insemna, dar e amuzant cum a formulat intrebarea.Se vede ca e un gamer si sincer arata cam penibil.Suntem pe un site de socializare, nu intr-un joc.

| RainmakerX a răspuns (pentru 愛日本):

Eu unul nu vad TPU asemenea unui site de socializare smug
Ai dreptate, se vede ca este gamer!
(Prea mult GTA in aceasta intrebare)...

| MarianWLF a răspuns:

Amuzanta intrebare laughing
Pai in caz ca as putea sa imi dau respawn, in loc de camera mea as alege sa ma respawnez pe undeva prin Hawai sau pe un vas care pleaca in croaziera timp de un an plin cu femei, pfaa, deja ma apuca fanteziile laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Too much gaming.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io cred ca ași fii cascador, cobay pentru medicamente sau experimente medicale, ași face crash test la masini, si alte chestii care să ajute la dezvoltarea unei lumi mai sigure pentru sărăcii playeri care au perma-dead;(. plus pompier