Nu fac nimic suspicios.Cum verdele e culoarea mea preferată mă holbez la ea toată noaptea sau până adorm.
"Iar s-a defectat semaforu'.Eh, amu si-asa n-aveam ce face tata ziua, adica noaptea.
*incepe sa ranjeasca fasolea la demonstratia live de demolition derby iscata*
Baaa,baaa, tu-ti gatisorii mi*ati Iti, stinge dracului lumina la WC ca nu pot sa dorm!
Iti: -Iti...
Eua ma tu! Stinge-o odata ca altfel vin la tine! De 2000 de ani ne panditi si abia acum v-ati gandit sa ne invadati...Asteapta dracu pana maine!
M-as ascunde sub patura si ti-as da telefon sa vii si sa verifici ce-i cu lumina aia verde.
Sa vin trabantul sau cu asta http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8b/StuGIII.jpg
A doua varianta!
*Cum as vrea sa fiu cand vad luminita*
Hehe, au venit si astia pe la noi de abia acum...
*Cum sunt de fapt*
Extraterestriii! Nuuu, ne vor invada! Ce dracu sa fac? Sa imi spun ca totul e in mintea mea? Cum o sa reactionez? Ce o sa se intample cu noi?
Mda, ma panichez cam repede
Da tu ce ai face dacă vedea că la 02:46 îți bate din geam o scâteiere?; aprinzi becul și bate o lumină neagră, zic că era lumină pentru că se reflecta într-o oglindă.
Eu nu prea ma trezesc noaptea dar o sa incerc sa imi imaginez:inchid geamul, trag jaluzelele peste geam, si ma bag la somn din nou
anonim_4396 întreabă:
EstiFericitaSauTrista întreabă: