Mi-as lua cutzitu cu luneta si las spanzura pe basescu cu el pe geam,dupa aia las arunca la caini,ei lar vomita,apoi las da la porci,si ei vor vomita bineinteles,apoi fac un concurs,le dau la toti oamenii cate un cutit cu luneta si toporul cu senzor de politician(daca ratezi se duce direct intr-un politician)si care lovea cel mai tare o putea omori si pe Udrea.Iar la sfarsit i-as lua eu postul de Presedinte Al Romaniei si as vinde Romania la Extraterestrii,sa isi faca si eu,,Groapa De Gunoi''
Si apoi i-as obliga pe toti sa-mi dea Funditze, si nu se va mai numi TPU, ci tpmbg(Toti Pentru Mbg)
fundita?
Prima dată când m-am uitat la avatarul tău am crezut că eşti Iliescu (de fapt, iliescu).
Ai un viitor mare, fiule!
Imi iau aparatu foto, le fac poza, o vand pe 1500 euro si ma mut, a contaminat casa cu chelia lui. Ai vazut ca si Basescu e bun la ceva?
I-as pune sa se sarute cu bata de basseball.2.as aduce pistolu si le-as zice inainte:bani, viata sau mandatu'?
Să se lingă, numai să nu se atingă de prăjiturile mele. Ciocolata nu merge cu dezinfectantul de toalete.
Julyly2089 întreabă: