| DariusXD a întrebat:

Ce ati face daca lati gasi pe vecinu de la trei in vana voastra folsind samponul vostru prferat? Sincer eu as reactiona urat!

Răspuns Câştigător
| NOBODY a răspuns:

Blood Time! m-am saturat vecine,pana acum mi-ai furat chilotii,apartament,nevasta,amanta,cealalta amanta,copii,televizorul,radioul,acadeaua,prezervativele durex,picioru',masa,casa,intrebarile,prietenii,masina,biroul, jobul, caietul de mate si acum imi furi si samponul? Samponul meu dalin?
http://i.imgur.com/Lnp9p.jpg
O sa se lase urat vecine, urat, te voi trata cu sange rece.
http://i.imgur.com/6dG0l.jpg

DE aceea ti-am daruit o reptila!

9 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

-Ce ati face daca extraterestri v-ar folosi buda?
-Ce ati face daca v-ati caca pe voi?
-Ce ati face daca ati ramane chiori?
-Ce ati face?
-Ce?
*Next!

Răspuns utilizator avertizat
| Wonderland a răspuns:

@Mufla inseamna "cada"

| andragrigoras2000 a răspuns:

As lua samponu si las stropi pana sar satura de el; DNU STAI ERA O GLUMAwinking
nu as lua samponu si las varsa pe el, ci as lua sticla de sampon si as aruncao pe ellaughing
funda?

| SkittlesS a răspuns:

L-as bate
De samponul asta nu se atinge nimeni! nici macar mama laughing
il ascund in dulapul cu hainerolling on the floor
de abia il mai gasesc eulaughing

deci ce as face? L'as bate acolo in vana laughing

deci da as reactiona urat laughing laughing laughing

| Nimic00 a răspuns:

As anunta tot cartierul de posibilul pericol de a vedea un boschetar in cada folosind samponul lor preferat, dupa care l-as invita calduros sa iasa acolo, dandu-i un prosop cu riscul de a ramane orbita.

| LLO a răspuns:

La.şi băga de unde a ieşit.

| Comeandtellmesomething a răspuns:

L-as spala pe spate

| BlackAngel23 a răspuns:

Oo intrebare de la tine din nou:X imi plac intrebarile tale is nostimelaughing pai daca las gasi pe scarpinaciosul [ porecla vecinului meu ] : ba vecine ba da chiar asa ajungi sa vi in casa me sa faci baie? pai fi serios acum... puteai sa zici ba cati pregateam un lichean afara sau in butoi...baaaaaaaaa! ce faci cu samponu meo de 2 mii de euro? deci fi atent daca nu mil dai inapoi intreg iti dau de te julesc