As aplica o vraja Obliviate adminei Stela si astfel i se va sterge memoria. Apoi voi folosi un blestem de neiertat Imperius pentru a o controla si astfel ma va desemna userul anului. Prea simplu. Dar evident ca n-as face asa ceva , in primul rand pentru ca nu-mi place inchisoarea vrajitorilor, Azkaban. E plina de Dementori.
Iti dai seama ca, daca nu-mi cresc sansele la titlu, imi scad sansele la viata. Este ca nu ma vreti pe constiinta? Atunci faceti ceva, daca nu vreti sa capez.
De ce as vrea sa fiu userul anului? Pentru mine, e bine si asa cum sunt. Consider un privilegiu ca sunt pe aici, de ce mi-ar trebui mai mult de atit?
Bună. De ce crezi că aş face ceva? Eu nici măcar nu am votat, pentru că "Userul Anului" şi respectiv "The Hall of Fame", mi se pare o prostie. Nu înţeleg de ce majoritatea userilor tânjesc după fundiţe, după titlul de expert şi acum mai nou, după titlul de user al anului. Poate îmi explică şi mie cineva...
pa, pa.
Dati-mi titlu bai, daca voi nu ma vreti eu va vreau. Cum ce fac cu el!? il pun in rama si-l agat la poarta de la strada sa il vada toata lumea.
Bună.
Oare de ce m-ar interesa, nu acesta este scopul pe site ci doar să răspund la întrebări! Restul mă lasă rece.
Pa, pa.
Daca as zice pe bune as spune nu ma intereseaza, insa daca te stisfaace cu ceva rpobabil ca te-ai astepta sa primesti raspunsuri stil " as sta si'n cap"
Nu m-ar interesa dar tinand cont de categorie, Trivia/Amizante, o sa iti raspund.
Uite ce as face eu:
M-as da cu capul de pereti
As merge pe strada cu un carucior si un bebelus de jucarie in el
M-as da peste cap
As vota stupid la toatre raspunsurile
As zbura ca o musca
As da spaga as mitui adminii ti ind cont ca este pusa la travia. in rest nu ma intereseaza fundele sau titluri.
As da cam 2 lei si un covrig unui admin de pe aici. Mai mult de atat nu consider ca merita.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: