| hândel a întrebat:

Ce aveti bun prin galeata de gunoi, ca mi-e foame!

Răspuns Câştigător
| fevrier a răspuns:

În găleata de gunoi nu-i niciodată ceva bun, lol.

37 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Am o punga in care gasesti niste coji de ou, o cutie sleita cu maioneza(o poti linge)tine de foamelaughing si daca mai ai nevoie de gunoi, pana la Craciun iti trimit de aici un tirrolling on the floor

| Barajag a răspuns:

@constantaproca:nu vezi draga mea ca el vrea sa pape din gunoi...nu-i mai bine sa vin eu, ca am o pofta de mamaligutzabig grin

cami
| cami a răspuns:

Niste varza de-aia puturoasa. Iti face pofta?

| hândel explică:

Asa rau te-a afectat criza financiara "Silvia" de nici gunoi nu mai faci? Sa vad ce strang acu' din donatii, si facem jumi-juma, bine?hee hee

| hândel explică:

Pai daca-ti dau si tie "adriana" atunci or sa vrea si altii, si eu cu ce mai raman? Vin sarbatorile acum, ce pun la invitati pe masa?
@ "Dragosgan" mi-am facut provizii din ghena, acum vreau de la voi, ca mi-a mai ramas loc in camara. tongue

| hândel explică:

@ "harciog" sunt bune si prezervativele alea, ca le-ntep la capete si ornez bunataturile care mi le dati cu voma catelusei lu' "BRO", iar tie "Adriana", nu-ti dau nimic pana de sarbatori, ca te invit la mine. tongue

| hândel explică:

@ "Ursulika" are dreptate "constantaproca", mie imi opriti resturile, dar sa le tavaliti putin prin galeata, sa-i dea savoare. big grin
@ "adriana" uite meniul prezentat mai sus de colegii nostri. La asa bunataturi sigur iti rezerv un loc la masa, am dreptate?hee hee

Răspuns utilizator avertizat
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Otonis, eu nu sunt asa de rea, te invit la masa, am peste prajit (cu mamaliguta calda), cas framantat, si o bucatica de pastrama de berbecut.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@otonis imparti la 3? big grinbatting eyelashes

@otonis worried pai pe urma te lasam si eu sa iei de la mine sad...rauleeeeee crying crying imi dai? big grinbatting eyelashes

@otonis taman de craciunnnnn? pai mor de foame pana atunci si pe urma ma mananci pe mine laughing si ce o sa ai "bun" la masa? big grinbatting eyelashes ca poate rezist laughing ca sa ajung o data la tine sa-mi explici mai multe tongue sti tu...printre care si sum sa fac sa...whistling laughing

@otonis bun bun tongue deci vin mai devreme de craciun big grin... da-mi un pv si da-mi adresa big grin tonguehee hee

ps-am si eu doi saci de gunoi si deja am separat bunataturile de "gunoi" tongue... e bine?hee hee astept pv ala laughing ca sa stiu unde sa vinbatting eyelashes

@bro cine? big grin eu nu fac asa ceva big grin... vroiam decat sa ii duc niste gunoi...asta "bunatati" ...sti tu de halit...

@bro ok.no problem...big grin. dimineata cand te trezezti sa nu intrii in bucatarie ...sa nu-ti iei si vreo amenda pentru deranj rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor... fara cafea dimineata asta! tongue

era sa uit ...nici in balcon sa nu iesii...laughing nu de alta... dar baietii au muncit azi noapte rolling on the floorrolling on the floor

| Bishop a răspuns:

Pai o punga de floricele care nu mi-au placut si le-am aruncat, vrei?batting eyelashes

| Silvia a răspuns:

Aaaa...thinking gunoi?!
zzzzzzzzzzzzz

| Silvia a răspuns:

Otonis...eu fac gunoi... dar daca tu crezi ca vei gasi ceva bun pe-acolo, n-ai decat sa cautihee hee.

| Silvia a răspuns:

@andriana, degeaba te dai bine pe langa otonis, el imi da doar mie din proviziile lui tonguehee hee.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Uite ca's darnica...iti dau punga de chipsuri care tocmai am aruncat'o la gunoi... poate mai gasesti ceva...in rest...coji de cartofi is bune? si mai am...mai bine nu'ti mai spun straight face laughing

| Pho3nix a răspuns:

Pampers pe tavă... vrei?smug

| Dragosgan a răspuns:

Galeata de gunoi e plina:coji de banana, cotoare de mere, boabe stricate de struguri... daca nu esti multumit si vrei ceva organic incearca:hartiile patate, cutiile murdare, sticcle... Dar daca ti foarte foame du-te la ghena mea de gunoi unde tiganii fac concurenta ca sa ia cat mai multe... Spor la rumegat!

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Doamne...laughing...nu mai am nimic ca abia am aruncat gunoiulrolling on the floor

vaii Otonis de unde le scoti?!?!laughing(intrebarile)rolling on the floor

| Kidu a răspuns:

Mai ai idei de intrebari d-astea?laughing
Cat despre gunoi, nu zic ca dupa aia vii si mi-l furi, ca stiu eu ce smecher esti, lasa lasawinking
laughing

| cici_6785 a răspuns:

Eu tocmai am schimbat paiele din cusca soricelului. Vrei niste bombonele mici mici si negre pentru ati improspata gurita. Si cu paiele ce vei face?

| Abcfunny a răspuns:

Ahh imi pare rau tocmai l`am dus sad

pff daca stiam iti dadeamsad

| Aurelia a răspuns:

A, prin galeata de gunoi am niste coji de cartofi, samburi de la cateva mere mancate, o coaja de banana...mai vrei?laughing

| fuckininsomnia a răspuns:

O conserva de peste pentru pisici expirata, vrei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In galeata de gunoi? A vomitat catelusa mea laughing