Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina.
Baseas` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga
- doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base.
-Ce i-ai spus, ma? SPP-ul:
- Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.
Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina.
Baseas` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga
- doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base.
-Ce i-ai spus, ma? SPP-ul:
- Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea.
1. Ce face un scotian cand ii ia foc casa?
Da bip la pompieri.
2. Bula se roaga de 10 ani in fiecare duminica sa castige si el la lotto
-Doamne te rog frumos fa in asa fel in ca sa castig si eu la lotto. Dar intodeauna de geaba
Intr-o zi camera se lumineaza brusc si o voce ii vorbeste dispeata
-Bula dar ma-mi, te rog o sansa.Pt numele lui Dumnezeu, cumpara-ti si u o data bilet
3.Nepotul:Bunico ce bine ca ai venit
Bunica- de ce?
Nepot: Poi a zis mama ca numai u ne mai lipseai
si mai stiu dar sunt cam lungi si mie cam lene
Un om vrea sa ii dea unui caine 3 bucati de carne.
Omul ii arata prima bucata si zice:
- Ia de la mama!
Cainele o ia imediat si o termina.
Omul ii arata a 2a bucata de carne si spune:
- Ia de la tata!
cu aceeasi repeziciune ia si bucata aia.
Omul ii arata ultima bucata si spune:
- Ia de la Basescu!
Cainele se uita urat spre carne. Omul repeta:
- Hai ia de la Basescu! Hai, cutu! De la Basescu!
Cainele de uita urat de tot. Vazand ca acel caine nu vrea sa manance, spune:
- Hai, cutu, ia de la mama!
Cainele o haleshte imediat.
Un om sta in treen vine controlorul domnule biletul la control omul zice ca nul are controlorul i da un sut in fund si omul sare pe gem iar se urca in tren iar vine controlorul il prinde fara bilet iar i da un sut in fund iar sare si iar vine inapoi vine iar controlorul domnule pana unde vreti sa ajugeti? Pana la Craiova daca ma tine fundul
DaciaRomania întreabă: