| Natasha_6158 a întrebat:

Ce cadou de Craciun ii pot lua fiicei mele de 17 ani jumatate?

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

O bijuterie:inel, cercei, o bratara sau un lantisor.Bijuteriile sunt amintiri frumoase; le porti si le ai o viata.

| AnemonaP a răspuns:

Trebuie sa te pui in locul ei.
Ma pun eu in locul ei si mi-as dori sa zicem :telefon, inel de aur, pantofi roz, cercei si o bluza frumoasaaaa. Spre sa te ajute.Succes!

| ♥кŧà ŧέ łüьέšŧέ♥ a răspuns:

Un telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un laptop? Dacă vă permite bugetul, un MacBook alb (caută pe Google) i-ar plăcea la nebunie. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu i-am facut in mare taina fetei mele un fel de ursulet, cusut dintr-o bluzita de-a ei, de cand era foarte mica. pur si simplu am decupat material din vechea hainuta (dar se poate sa cumperi o hainuta catifelata de bebe de la orice magazin), am cusut de mi-a venit rau, am brodat ceva pe pieptul ursuletului si am bagat in burtica acestuia un fel de zdringhi-zdringhi de la o alta jucarie stricata. avea si un buzunar pentru bcsis ursuletul si am pus un mesaj in buzunar, pe care nu l-a gasit imediat dar cand l-a gasit a fost cu atat mai spectaculos.
un handmade nostim si facut de mama, pe care il poarta ca un fel de talisman buclucas, nu conteaza ca nu mai e la vremea jucariilor, intalnirea cu emotia primilor ani a fost totala si a apreciat foarte tare treaba asta.
a costat doar cateva nopti ramase pana tarziu la cusut, pentru ca secretul sa fie secret!

| cristina_3322 a răspuns:

In caz ca nu are... un inel de aur.ar fi frumos!

| Natasha_6158 explică:

Offf, are! I-am luat unu chiar de ziua ei impreuna cu un buchet de 17 trandafiri rosii happy

Întrebări similare