Pe Sebastian intr-o cutie de papusi, dezbracat si cu fundita pe cap, hainele vin doar daca userul vrea. :*
Awwww, scumpa mea...ce dragut, eu ti-l fac cadou pe Ciel invelit in ciocolata...* Sebastian* :")
Nu mai existi pentru mine... Nici ca ai fi existaat vreodata.
...oficial imi fac plan sa te rapesc... Al doilea cel mai frumos cadou ever *my Ciel, come to mommy*
Yuuh...urasc culoarea roz si rochitele sau fustele. Haloooo! M-ai vazut tu pe mine imbracata cu d'astea?
Pe mine ma rapesti? Stai putin....nici Ciel nu ma lasa sa-l iau pe Sebas. Nu s-ar descurca fara el.
D.dar, dar nu ai cum sa ranesti o scumpete ca mine...nu, nu te-ar lasa inima.
Da,pe tine, cu tot cu Sebas-chan ca sa aiba grija de Ciel. Am eu destule camere, plus piscina, imagineazatil pe Sebastian la piscina *fainting in a sec*
O masina cu Sebastian? Stiam eu ca tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii la mine...
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, deja, deja... AAAAa *Sebastian* Huuh, pentru o clipa nu mai eram constienta.
Oooo, ba da te las. O sa fii surprinsa. O sa-ti placa muuuuult.
Asta-i nimic. Am auzit ca la piscina e mereu dezbracat.
Uite Karima... aaaaaa, uite.
http://tinypic.com/r/2h5up3o/8
Nu, nu stiam.....ca am un frate. Il vindeam la groapa de gunoi fratica!
Eu mor in fiecare zi, cand ii vad pe animosiiiii mei scumpi. Sa-l vezi si pe Zess ce adorabiliciune e...
Nu ma supar daca imi pui si link, stii, ca sa, ma ...documentez si eu putin.
ItsMe6969 întreabă:
Julyly2089 întreabă: