Ultimele carti citite de mine? Am citit carti de Stephen King, dupa am citit Adam si Eva de Liviu Rebreanu si acum citesc la Dracula, da oameni buni, m-am apucat de un car de zile la ea si inca nu am terminat, ce sa fac daca nu prea am chef de citit in ultimul timp...
Ce parere sa am? O consider o carte frumusica...iti arata cum era viata la tara s.a.m.d dar pur si simplu eu am citit-o doar asa, obligat de profesoara.
Pot sa zic ca este frumoasa, nu pe gustul meu dar frumoasa. Merita citita daca iti plac cartile de genul.
Ultima citita de mine a fost " De permite Dumnezeu toate acestea " ma motivat putin, oricum, mie nu-mi prea plac Sci-fi
E bine ca citesti, nu conteaza neaparat ce...
*da mai bine weed in loc de weird
Nu, eu-s fumez weird, scuze man!
Nu am prea inteles dar cred ca e okay
Mi somn... m-am culcat la 2 si m-am trezit la 7, sunt ca si drogat: mai-nainte am scos pe gura cuvantul nou " ambălibăbăl" si abia sriu...
Okay, si eu m-am culcat la 1 si m-am trezit la 8 deci tot pe acolo Glumesc. Treci la culcare!
Nimic nu e plictisitor, doar trebuie sa-ti imaginezi in asa fel ca sa fie interesant
Mai bine ma uit la film! Ce?! Suntem cumva in anii 80?! Imaginatia nu se mai foloseste de mult timp...
Hah, asa crezi tu, oamenii fara imaginatie sunt goi, si cartile sunt mai interesante ca filmele, cand citesti poti sa-ti imaginezi tot asa cum vrei tu.
Pai... In imaginatia mea, totul arata asa! >>> http://www.pizap.com/image/100004879382113pizapw1438971787
want2bMajestic întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: