Eu urasc mirosul de dupa sarbatori, cand ma apropii de unii barbati. Miros a bautura, usturoiul de la carnaciori si a transpiratie... cu putin efort si a pipi
Ciorba de burta "pute" si fara s-o combini cu ceva. E groznica! Si nu, pana acum nimeni n-a picat ca mustele in jurul meu, insa au roit ca albinele
Cele enumerate de tine si as mai adauga, Biftec tartar
(a fost un cosmar pentru mine acea noapte cand barbata-miu a catadicsit sa ma umple de acea "mireasma"- in timp ce eram insarcinata)
Cred ca un sos ceva cu unsturoi sau ceapa ar taia respiratia oricui, daca persoana mai miroase si a transpiratie pica mustele in urama lui ...bleak
Cred ca un sos ceva cu unsturoi sau ceapa ar taia respiratia oricui, daca persoana mai miroase si a transpiratie pica mustele in urma lui ...bleak
Nu, din fericire nu mi s-a intamplat sa se ofileasca nimeni langa mine... dar cred ca cea mai urat mirositoare combinatie ar fi:
-varza murata+friptura in sange+mere stricate+oua crude+mamaliga+usturoi+ciorba de burta+paine mucegaita+castravete fleoscait+zacusca taraneasca+carofi prajiti+ciorapi nespalati+piele din puta de papagal+cartofi fierti+muci. la acestea se adauga sare si pier dupa gust. pofta buna!
Cred ca o combinatie ca a lui Nea Marin (Amza Pelea) de brinza cu praz sau mujdei de usturoi, varza murata etc. Dar daca te speli bine pe dinti si mai iei si o guma de mestecat dupa ce mananci toate aceste minunatii cred ca nu mai pica nimeni linga tine. O zi buna!
Important este ce arderi are fiecare si cum se desfasoara digestia (ce enzime si bacterii se afla in tubul lui digestiv), clar este ca daca stii ca digestia ta este defectuoasa, mai bine stai departe de nasurile altora si ai grija sa mirosi numai tu emanatiile toxice!
Am mancat eu mai de mult...probabil eram mai mic...branza veke de cateva zile...netzinuta in frigider...si credeti-ma ca nu ma mai puteam suporta de cat de frumos mirosea
ce-am mai ras ma Bro.cum de ti-a venit ideea? ai de gand sa i-o faci cuiva, sau ai patit-o si nu stiai ce anume continea amestecatura de nu te-ai mai putut tine pe picioare?
eu n-am patit-o.nici asa, nici asa...
Pai am o reteta foarte buna ( descoperita pe la 8 ani) : Se pune itr-un paharut 1 lingura de lapte, o lingurita de vodca, 1 lingura de bere, putina pasta de dinti, niste sapun, niste apa statuta de la broastele testoase, niste parfum masculin si niste tempera vechi ( rosu). Va iesi o chestie rozalie care va mirosi ingrozitor. Se lasa vreo 2-3 zile iar apoi se va obtine un miros de a dreptul insuportabil. Ce am facut cu reteta? Ei bine era un baiat care si-a batut joc de mine ( verbal nu altfel) si i-am pus-o pe fata (aa parca pusesem si nise Autan pentru tantari )
Julyly2089 întreabă: