Te-ai intors rautate.
Si de ce ai vrajit-o? Tu stii cati copii au suferit cand nu aveau?
Lidl m-a obligat
Si, da, m-am intors.Stiu ca ti-a fost dor but I'm here now.
Ah, cat mi-a lipsit pala...aaa, tu da, desigur. Tu normal ca mi-ai lipsit.
Eu? Mai nimic. am citit, am stat pe TPU si am pictat. Cata distractie...
La tine cum a fost?
Toata vacanta bunica-mea m-a amenintat ca ma trimite la sapa daca nu o ajut cu cozonacii.
Ha...pe tine te punea sa o ajuti, si pe mine mam nu ma lasa nici sa ma uit. Cica o incurc...
Nu-mi place Nutella, hai omoara-ma, dar vezi ca am un cutit in buzunar stang( Hihihi, mint, e in buzunarul drept si tu o sa il cauti in cel stang si el o sa fie in cel drept si o sa zic "Da da, te-am pacalit" si o sa dansez, nu, n-ai inteles nimic? Ok) Deci da, Nutella nu e de al meu gust, hai incearca sa ma omori.
Ce s-a intamplat intre tine si Suck? o.O
Mi-a spus Sweety niste chestii...
Aoleu, drujba e cea mai nasoala chestie. De cate ori sa-ti mai zic, drujba omoara direct, la ciocan suferi.
Ce s-a intamplat? Ma cert cu perversul de o saptamana.
Ce ti-a spus? Ca si mie caaate mi-a spus...
Mi-a zis ceva de o declaratie de dragoste reciproca. Doar ca tu nu ai vrut sa ''ma lasi'' pentru el.Astept sa-mi spui tu.
Nu stiu ce intelege Sweety din tot ceea ce se intampla aici.
Deci, desteptul a pus o intrebare in care a spus ca se insoara cu mine O.o si eu i-am spus ei sa ma ascunda de nebun, si ea a spus ca "Daisuki nu l-ar lasa niciodata pe Freaak" sau cam asa, si am inceput sa vorbim despre tine, si cam asa.
Stai stai stai...esti gelos cumva?
Pai si daca iti macelaresc cate o mana, un picior, tot te doare
Daca-mi tai mana, doare 1 secunda si mor, daca iti dau cu ciocanul, o sa suferi un minut, dupa iti mai dau una in cap, dupa 1 minut la fel, 1 minut la fel pana moare.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: