Mos Craciun pe care il astept cu neradare chiar de am 18 ani dar imi plac mult cadourile! Sper sa nu fie frig @MikeRowe
Craciun la Hogwarts, si evident zapada, fie ea la comanda(ca ne permitem)! Oare ce pulovere va mai tricota dna Weasley... sau oare cum vom decora incinta scolii
Bai pe 25 Decembrie se va intampla ceva ceva ce numai cine va stiii : NU se vor mai pune intrebari stupide
Ziua ta?
Sau ziua unei prietene bune(Cristina), poate ziua de Craciun-cadouri ...
Pe 23 decembrie este ziua uneia dintre cele mai bune prietene ale mele, Cristiana(Kiki)
Asa ca la multi ani!
nu te înteleg. Vrei sa verifici daca sarbatorim toti cei de pe TPU prima zi de Craciun? crede-ma nu o sarbatores-te toata planeta
Vine mos craciun
Anu trecut era sa ramana blocat la geamnu de alta dar a intrat pe geam(stau la bloc)si i-am lasat niste prajituri si lea mancat, si cand sa iasa, s-a cam blocat. Dar tot a iesit.Anul asta ii las de 3 ori mai multe prajituri, sa fiu sigura ca ramane la mine in casa
Ps: trivia-amuzante
O zi faina cu zapada si foc in casa si brad de Craciun, si prajituri, si colinde si multa lume fericita(printre care si eu).
gata ca iar am inceput sa visez...
Cu siguranta craciunul ...mai exact prima zi
sau a 379 a zi din an, sau o zi din an
O zi normala, pentru ca nici Craciunul numai e Craciun, cred ca va fi o zi normala de scoala sau de vacanta.
Vine iepulashul de pashte?:3
sper ca anul`asta mos craciun sa nu mai infulece atata...am hornul de la casa mai stramt :-s
deci pe 25 decembrie cred ca vine mosul si iepurasul
dar u ce spui?
O sa vina un extraterestru imbracat in Mos Craciun cu renii lui ciudati si o sa zica: "Scuze-moi, Yo gresit'ai Terra planetu." x]
Prima zi de craciun, prima zi in care va ninge, ziua ta, ziua in care va veni caldura, va veni unul din parintii tai din strainatae sau o zi obisnuita.Alege tu varianta sau variantele corecte. (Fund@)plsss
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: