Hello! Poate a facut doar o poza cu ea.au iesit ca amici..e neaparat sa o insele? nu tin cu nimeni dar pare cam absurd sa sariti de la orice.
Nesimtitul Justin! Nu mi-a placut din prima clipa cand l-am vazut! Nemernicul! Daca as fi Selena, cand l-as vedea pe Justin l-as strange de gat
E doar o poza frate.
Ete scart si daca ar insealo ce.
Unele numa` pe biberon il viseaza.
Da dracu
Nu mai are voie omu sa stea cu o alta fata ca e cu proasta aia selena din punctul meu de vedere sper ca o sa cada si selena si justin intr-o prapastie ca sa mai ne bucuram si noi.
Sti Clannad, am pus intrebarea asta finca imi displace "vedeta" Justin, chiar nu ai dreptul sa imi spu ca sunt o obsedata mai bine taci nici unde nu am spus vai ce dragut e sau chestii asa mai bine nu te oboseai sa scrii.
Poza asta e VECHEEE de anul trecut. Justin acum are alta frizura si in poza aia are parul ca inainte. Daca chiar te-ar interesa despre cum o "inseala " el pe Selena ca de fapt nu o insala S-au pupat si de ziua lui pe 1 martie.
Pe 1 martie deja isi schimbase coafura Asa ca data viitoare mai bine intereseaza-te daca chiar esti fana JB`!
Lol normal ca nu.jb in primul' rand: jb nu are parul' asa.2: jasmine s-a tuns si nu mai are parul' asa.3: poza asta e de cand erau ei imp, deci.cam acum...2\3 ani stai linistita ca n-o inseala
anonim_4396 întreabă:
FreakyKidu22 întreabă:
DaciaRomania întreabă: