Ma intreb ce culoare are rochia asta:
http://www.maxine.ro/foto/produse/main/mic/fro71045_multicolor.jpg
A vomitat un curcubeu pe ea...
Alb cu portocaliu, sau crem, ce-o fi ăla.
Nu înțeleg cum de alții o văd altfel
Daca te-ai fi uitat aseară la stiti, ai fi stiut ca totul e legat de cum cad razele luminii pe suprafața rochiei, dar daca tu stai ca un zombi pe calculator...asta e.
si e albastru cu negru.
Păi am observat și eu că dacă îmi mișc laptopul într-un anume fel e negru cu albastru, dar dacă îl țin normal e albă cu crem sau portocaliu, ce-o fi.
Cum o vezi alba cu portocaliu, ca eu, oricum as întoarcă poza, tot albastra cu negru o vad... Bine, ok, mă uit de pe telefon, dar tot aia e.
Ciudat...
As vrea si eu o rochie ca aia... As vinte-o pe OLX. Oare cat as lua pe ea?
Păi cred că e destul de scumpă din moment ce teoretic..sunt două.Sau nu sunt.
O'i fi eu chior.
E 2in 1. Mă gândesc eu pe cat sa o vând, dar mai bine mă gândesc cum sa o cumpăr. Hmmmm, cred ca o fur.
Contribui și eu cu 5 lei.
De fapt, ce tot vorbesc, tu nu porți rochii.
Corect, dar:
1 am zis ca o fur
2 am zis ca o vând, nu ca o port.
E spalata cu perwoll
Dacă mai aud de rochia aia îmi dau foc.
E peste tot.
Cred că mă urmărește.
Probabil o porti pe tine si de aia te urmareste.
Și-o cumparat-o sora mea și o poartă mereu.
Zice că vrea să fie fashion.
FML
Stiu ce inseamna fgm, fmm, dar fml habar n-am ce e.
Culoarea rochiei ăleia este un pătrunzător miros de 5.
Îmi amintesc că acum 5 ani, pe vremea când încă trăia Ceaușescu am lins un tip pe înghețată, pe vremea aia înghețatele erau considerate organe.
Deci, întrocundu-mă la povestea mea, am mâncat bicicleta surori mele cu verde și un acoperiș de casă vorbitor mi-a spus că prunul meu la ora nouă va fi zmeură și dacă urlii în copaci devii una cu apa dintr-o carte dintr-o sabie de jucărie și că mama ta va purta o rochie de culoarea asta la altar.
În realitate este neagră cu albastru, nu aurie cu alb, chiar dacă şi eu o văd aşa...
Digital112 întreabă:
LikeMyDraw întreabă:
Julyly2089 întreabă: