| Paulina_9641 a întrebat:

Ce culoare iti place?big grin

Ce imbracaminte esti acum?laughing stiu ca sunt curioasa dar numa vreau sa stiubig grin

14 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Albăstru ănd port trecohiou neagru scris cu TERRANOVA ănd pantaloni ăn dunji niegre ănd albie.

| Șâret a răspuns:

Curioșii mor repede așa că nu-ți pun în pericol viața spunându-ți.
P.S. *șoptește* neeeegru.

| JustMeBăi a răspuns:

Eu sunt in pijamale.laughing

| Insomnii a răspuns:

Imi plac culorile inchise si sunt imbracata cu un tricou lung negru cu un craniu pe el si ceva scris da mi-e lene sa ma uit ce si o pereche de blugi gri...

| totGumã a răspuns:

Esti Un Caca

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

| HepiBăluns a răspuns:

...te las sa mori de curiozitate...

| Radieră a răspuns:

Mă-ta şi sunt ămbrăcat cu Pleacă de la T.A. infectato de D.S.straight face

*ăşi aşteaptă stupidu de PyTziiHH` Paulina_9641

| DeeaUcideVisse a răspuns:

`PlAcE ro0oZull Sii `Acum PoRt O roCHitz@ MiNNI @diCaa ScuRta De tot Si mI sE vAd chiLo0otZeiii`meii Ro00oz B0oombo0oon cu `pIktZele...

*pitzi mode off*

Mda... mie imi place negrul; si acum port un tricou alb pe care scrie FGM [facem gratar maine; nu te gandi la prostii laughing (tricou facut pe comanda... la ce ma duce capuuu'!laughing ] si o pereche de pantaloni gri.

| angelsaredickswithwings a răspuns:

Un tricou alb straight face

| ZapaciLaa a răspuns:

Roz!:X Am pantaloni scurti roz si un tricou alb cu scris portocaliu!

| francesca89 a răspuns:

Pantaloni jersey, culoare navy si maieu tot navy si niste flip flop'uri Betty Boop laughing

| Yoana a răspuns:

Imi place turcoazullove struck. Si sunt imbracata intr-un tricou albastru si pantaloni scurti verzi! blushing

| wildstrawberry a răspuns:

Mov.Si sunt imbracata intr-o bluzita maro si pantaloni de trening mov.batting eyelashes

| litleg44 a răspuns:

Imi place albastru si sunt imbracat in albastru si verde