Raspuns serios(sa nu creada adminii ca injur)
Ai sa-mi bag/scot... 'ten sange Du-te si impuscate
1. Meeeeeeeeeeeeeeeeep ( Se citeste mip ). Utilizare: Cand trece cineva necunoscut pe langa tine, strigi tare " Miiiiiiiip ".
Cel mai des spun : Doamne, maica Domnului! si cu mana la gura, ca Florica din romanul de L. Rebreanu, clatin adanc din cap. chiar si acum tot asa zic. si tot asa fac: Doamne, Maica Domnului...
Pi po pa po ri pa pe po, pi po pa po pe pa ro, pi po pa po ri po pe po pi po pa po ri pa po.
Mai avem 5 ore si plecam acasa ( de la scoala )
mai avem 4 ore
mai avem 3 ore
mai avem 2 ore
mai avem 1 ora
uraa acasa!
( acasa). mai avem 19 ore si mergem iar la scoala
mai avem 18 ore etc
si tot asa...
Cred ca e greu pentru tine
Serios? Eu când ajung la şcoală ( 8:00 ) zic : mai avem 8 ore de şcoală şi scăpăm sau mai avem 3 ore până la sport! Yee. sau Când dracu vine sportul ăla că mă sufocă asta cu matematica ei!
Toti cei din clasa mea urasc sportul...
adica avem ore dupa o clasa mai mare si cu ei joaca handball cate doua ore ( cateodaat se baga in joc si dirigu) si cand ajunge la noi este prea obosit si baga baietii in jocul de handball...
aia sunt mai buni. na ca sunt baieti si sunt puternici si nu e corect pentru feet ca ii baga pe toti intr-o echipa si raman doar fetele...
***!
God!
Shit!
Taci!
PLM!
Ce vrei iarasi?!
Hî?!
De Ceee eu!
Profaaa!
Eu! Eu! Eu!
E vina lu' _____!
Ai tacut odata!
Cat de prost poti sa fi!
Nuuu diiiin nooooouuuu! (la teste)
"Ai să-mi bag ___ în rasa ___ ___ lu maică-ta şi în tot neamul tău."
http://assets.tpu.ro/design/images/emoticons/65.gif
Te-ai castrat, sau ce ai?
Pitipoanco
Bagati-l in c*r!
Practic, imi vine sa te flegmez.
-Ma enerveaza Justin Bieber.
-Dam test(cu un HUAAAA)
-Cumpara-mi si mie un Kubetti
Pisiiii
Baaa`
Vaiiiiiiiiiiii, bunocuuu` =p~
10 p*m!
natia ta de copil copac
Aha.
Cam atat
Ca****as pe tine de portar nu sti sa aperi o minge,Hai Taci!,Serveste,Yeeee sa sunaaaaat hai acasa! Bon,bon,bon, putin, putin, sexy time, ninja time...
" Vreau si eu"
" yeaaahh" - urlet de screamo, cred ca sperii oamenii cu " tipatul meu de fericire", dar se intampla nah :]
" FUCK." bagat in orice propozitie simpla. In ora de engleza : If i had skittles, I would throw them at people and say TASTE THE FREAKIN RAINBOW"
Epica intrebare - insert like button here -
Julyly2089 întreabă: