Asa bine. Razbunarea e facuta din dulceata si ciocalata invelite in strat dublu de sange si lacrimi.
Fir-ar...primul raspuns si asa bun...cred ca altul mai bun nici nu voi primi. Iti dau repede funda pana nu e prea tarziu si se razbuna site-ul pe mine.
Wow. Merci. Stiam ca e ziua mea norocoasa. De acea acum stau cu un ciob de pahar infipt in obraz dupa ce am vazut asta.
Ah, o nimica toata! Eu stau cu capatana unei vaci pe aragaz. Nu...adica stam amandoi. Numai capatana a ramas si din mine. Ma va servi Catalin Tenita. TPUv2 cu garnitura de vaca(eu sunt acru, vaca e dulce, de la lapte dulce, d-aia si razbunarea e dulce). S-a razbunat pe mine pentru ca i-am criticat "roboțelul". Eu, acum, comunic insite. Capul e suficient. Ala taiat cum e.
Asta vroiam sa zic si eu dar mi-ai luat raspunsul
Pai dupe ce iti baga mata* o palma, nu-i asa ce bine te simti dupa ce o impingi pe fereastra?
Cum? Mâța? Păi asta nu te zgârie? Nu știam că are palme.
Voiam sa spun maicata
Ce e "maicata"? N-am gasit in DEX.
Măi, Cătă (Cătălin)! sau mai că'ta (căuta). Iart-o, uneori mai face tastatura fiţe. Şi, domni feri, nu se referea la mama ta, să nu crezi aşa ceva.
Aoleu voiam sa spun "mamica ta"
Pai vezi tu, obraznicatura, se scrie cu cratima! "mama ta", "maica-ta"...d-aia si eu ma faceam ca nu inteleg.
Știi măcar la ce categorie te afli?
BeyondTheDarkSun întreabă:
georggyy întreabă:
Julyly2089 întreabă: