| GhitaCelObraznic a întrebat:

Ce e cu numarul 69? Oriunde ma uit il vad! Daca ma uit la tv il vad pe un tricou pe masini, chiar si cand ma joc cod K/D 1.069, sqad points 69.Chiar si cand am vz vid de la mel Im Happy cantaretul avea nr 69 pe tricou. Vreau sa stiu daca vi s-a mai intamplat sa vedeti acelasi nr peste tot!=]

34 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

Eu eram intr-o zi la Kaufland și nu știu cum mama puștii era:
1, 69 lei; 6, 99 lei; 9, 60 lei; 1, 96 lei; 9, 66 lei etc.
Trebuia să fac o poză, nu glumesc laughing

| AirănMeidăn a răspuns (pentru suităr):

Mi se-ntampla si mie, cred ca e un mesaj subliminal dar nu reusesc sa-mi dau seama care.

| GhitaCelObraznic explică (pentru AirănMeidăn):

Eu unul nu cred in mesaje subliminale... am cautat pe google persoane care au aceasta experienta sa intalneasca un numar aleatoriu in orice loc s-ar uita

| AirănMeidăn a răspuns (pentru GhitaCelObraznic):

Dar cand e vorba de 69...

| GhitaCelObraznic explică (pentru AirănMeidăn):

E doar un numar, o pozitie sexuala dar un numar, eu cred ca este doar o coincidenta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar e predistinat vei face sex in pozitia 69 rolling on the floor

| GhitaCelObraznic explică (pentru anonim_4396):

Sigur! rolling on the floor Si astazi am vz un clip cu minecraft si pe un mormant scria Hre lies Steve *69 =]].

| anonim_4396 a răspuns (pentru GhitaCelObraznic):

E destinul iti spun eu, tu esti alesul! laughing

=]] ar trebui sa apar in Biblie sau ce?

Nuu rolling on the floor perversi nu ajung in biblierolling on the floor Vei ajunge la stiri tipul care a facut sex cu 69 de femei deodata in 69 de pozitii si a facut 69 de copi :* laughing

WOW WOW WOW nu cred ca exista 69 de pozitii laughing ce fac le inventez pe moment?

Fi si tu creativ. Ce vrei sa-ti fac eu toata treaba? Esti baiat mare te descurci laughing.

Iti dai seama mai greu e sa gasesti numele decat pozitia laughing

E foarte simplu : Pozitia 1, pozitia 2, pozitia 3 pozitia 4 pozitia 5 pozitia 6 pozitia 7 pozitia 8 pozitia 9 pozitia 10. ( etc din 10 in zece incluzand si 11, 12, 13, 14, 15, 16,17,18,19) pozitia 20... ( etc. 21, 22, 23, 24, 25,26,27,28,29) pozitia 30 ( etc.31, 32,33, 34,35, 36,37, 38,39) pozitia 40... ( etc. 41, 42, 43, 44, 45,46,47,48,49) pozitia 50 ( etc. 51, 52, 53, 54, 55,56,57,58,59) si pozitia 60 pozitia 61 pozitia 62 pozitia 63 pozitia 64 pozitia 65 pozitia 66 pozitia 67 pozitia 68 si bine meritata POZITIA 69!

Inventeaza si tu o pozitie sa vezi ca nu este asa de usor =]]. Nume, ce trebuie sa faci etc

Mereu trebuie sa faca fetele tot -__- laughing.

Tu doar numeste pozitia ca de restul ma ocup eu laughing

Asta numesc eu munca in echipa. laughing

Pai nu?=]Dar tot nu mi-ai zis pozitia!laughing

Barza intr-un picior. Pelicanu impiedicat. Balena scufundata. etc laughing Am multe idei. rolling on the floor)

Descrie si tu o pozitie de ex barza intr-un picior stiu cum e =], pelicanul si balena habar nu am laughing

Uita-te sus e o reclama cu Volksbank ai sa vezi iar nr 69 =]]

Nu am vazut dar la categoria muzica sunt 69 de intrabari noi laughing

Pai pelicanul impiedicat :3 e asa o fata fuge cealalta o impiedica si ea cade cu gura fundu sau p**da in *** (aici cam ai nevoie de noroc) balena scufundata tu stai sub apa si ea la suprafata si ea se scufunda usor facand ce trebuie :* laughing

Si eu mor inecat?=]:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OMG! SI TU? :O Uita-te la una dintre cea mai recenta intrebare de a mea! Suntem blestemati! I don't want to see

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu vad acest numar oriunde m-as uita. Am cam un an de zile de cand il vad, ba la TV, ba ceas (06:09),ba mai presus de toate am inceput sa-l si visez, nu stiu ce semnificatie are dar ori de cate ori il vad ma cuprinde un fior si mi se face "pielea de gaina".(Dumnezeu mi-e martor, nu vreau sa mint) Acum 2 saptamani stateam cu iubita si cu un prieten pe banca la o tigara si am vrut sa vad cat este ceasul, scot telefonul sa ma uit si era 06:09pm eu il am setat la 12 ore, Dupa ce am vazut cat este ceasul, ma cuprins un fior groaznic si pentru cateva secunde nu am mai auzit absolut nimic in jur nici macar gandurile mele...am intrat in panica, m-am ghemuit la pamant si am inceput sa zic " Nu esti tu! " straight face Deci nu vreau sa mai trec prin chestia aia nici-o-data. Am inceput sa ma documentez despre acest numar si am descoperit asta " Numărul angelic 69 sugerează, de asemenea, că o importantă fază sau ciclu a/al vieții tale se încheie și acest lucru se întâmplă din motive karmice. Aceste încheieri te vor duce către adevăratul drum pe care îl ai în viață și către scopul pe care îl ai de îndeplinit. Îngerii tăi te încurajează să te apuci de treabă în legătură cu scopul Divin al vieții tale și al misiunii sufletului tău, fiind sigur/ă de faptul că toate nevoile tale monetare și materiale vor fi satisfăcute pe parcurs. Pe măsură ce te concentrezi și îți consumi timpul, energiile și eforturile legate de interesele tale spirituale și de pasiuni vor fi satisfăcute de Univers. Transmite orice frică și îngrijorare îngerilor tăi pentru vindecare și transmutare și fii pregătit să îți trăiești adevărul spiritual." Acum depinde si de voi sa va dati seama ca ceva nu e in regula pe lumea asta.

| SmileyQueen a răspuns:

Toate caietele mele vin de pa Strada Rasaritului, nr 69rolling on the floor

| IubescCăpșunile a răspuns:

Wow, tu chiar ești blestemat! rolling on the floor

| GhitaCelObraznic explică (pentru IubescCăpșunile):

=] Al naibi ma toti spuneti la fel! Sa dea Dumnezeu sa patesti si tu la fel!

| IubescCăpșunile a răspuns (pentru GhitaCelObraznic):

Dar și eu sunt blestemată! Ai văzut reclama de la Volksbank? crying

| GhitaCelObraznic explică (pentru IubescCăpșunile):

Da =] am scris despre asta cv comentarii mai sus