| GhitaCelObraznic a întrebat:

Ce e cu numarul 69? Oriunde ma uit il vad! Daca ma uit la tv il vad pe un tricou pe masini, chiar si cand ma joc cod K/D 1.069, sqad points 69.Chiar si cand am vz vid de la mel Im Happy cantaretul avea nr 69 pe tricou. Vreau sa stiu daca vi s-a mai intamplat sa vedeti acelasi nr peste tot!=]

34 răspunsuri:
| GhitaCelObraznic explică (pentru AirănMeidăn):

E doar un numar, o pozitie sexuala dar un numar, eu cred ca este doar o coincidenta

| Natty_Natalia_1998 a răspuns:

Nr 69 este nr tau norocos

| GhitaCelObraznic explică (pentru Natty_Natalia_1998):

Nr meu norocos este 7 laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca si eu vad acest numar oriunde m-as uita. Am cam un an de zile de cand il vad, ba la TV, ba ceas (06:09),ba mai presus de toate am inceput sa-l si visez, nu stiu ce semnificatie are dar ori de cate ori il vad ma cuprinde un fior si mi se face "pielea de gaina".(Dumnezeu mi-e martor, nu vreau sa mint) Acum 2 saptamani stateam cu iubita si cu un prieten pe banca la o tigara si am vrut sa vad cat este ceasul, scot telefonul sa ma uit si era 06:09pm eu il am setat la 12 ore, Dupa ce am vazut cat este ceasul, ma cuprins un fior groaznic si pentru cateva secunde nu am mai auzit absolut nimic in jur nici macar gandurile mele...am intrat in panica, m-am ghemuit la pamant si am inceput sa zic " Nu esti tu! " straight face Deci nu vreau sa mai trec prin chestia aia nici-o-data. Am inceput sa ma documentez despre acest numar si am descoperit asta " Numărul angelic 69 sugerează, de asemenea, că o importantă fază sau ciclu a/al vieții tale se încheie și acest lucru se întâmplă din motive karmice. Aceste încheieri te vor duce către adevăratul drum pe care îl ai în viață și către scopul pe care îl ai de îndeplinit. Îngerii tăi te încurajează să te apuci de treabă în legătură cu scopul Divin al vieții tale și al misiunii sufletului tău, fiind sigur/ă de faptul că toate nevoile tale monetare și materiale vor fi satisfăcute pe parcurs. Pe măsură ce te concentrezi și îți consumi timpul, energiile și eforturile legate de interesele tale spirituale și de pasiuni vor fi satisfăcute de Univers. Transmite orice frică și îngrijorare îngerilor tăi pentru vindecare și transmutare și fii pregătit să îți trăiești adevărul spiritual." Acum depinde si de voi sa va dati seama ca ceva nu e in regula pe lumea asta.