Un dildău roz din fier cu luminiţe. Vrei să'l încerci?. Pe lîngă ăla, mai am ceva ţoale şi alte chestii
Seară faină!:*
Un extraterestru! Dar shhhh! Tocmai a aterizat pe o felie de pizza.
Un cadavru si costumul de halloween de politist cand merg de sarbatori sa le confisc petardele.Mai am si petarde.
Pe Fuego impodobind bradul si langa pe Chuck Norris care este intr-un costum be brad. Ninja Chuck.
Haine, vreo 5 telefoane, 25 de cartele Vodafone, un pistol cu bile de cauciuc, vreo 50 000 € şi alte tampenii ca : un shotgun, vesta antiglonţ, 2 cadavre ...nimic special, ca tot omu.
Ar fi fost ceva daca as fi avut un dulap : asa ca nu e absolut nimic la mine in dulap : :
Dulciuri,chipsuri,batoane de ciocolata, bomboane in caz ca mi se face foame si maiasi ca sa ii intreb cand mai fac minciuni la televizor. (y)
Dezordine, haine, dezordine, ușa către Narnia, haine, haine, Elodia, dezordine, haine, haine, haine, o acadea, haine, haine, zombie-ul meu de sub pat cu care vorbeam în fiecare noapte, dar de ceva vreme disparuse( credeam că mă înșelase ) așa că măcar l-am gasit, dezordine, haine, haine și încă o acadea
Vai. Desi e ordine, gasesti o gramada in dulapul principal.
E ocupat in general de haine, doua cutii de amintiri, creme de corp/fata/maini, cercei, lantisoare, inele, curele, fulare, manusi, casti pentru urechi, ciocolata, clame de par, fundite, pensule de makiaj, truse de make-up, placa de par, perie de par, ulei de par, incarcatorul de la laptop, fostele telefoane, incarcatoare, casti, mp4, ciocolata, bomboane de menta, guma, portofel, bani, acte, penar cu pixuri, penar de creioane, doua agende... Atat imi vine in minte acum. Mi-e lene sa-l deschid sa mai vad si altele. Dar posibil sa mai fie.
Toate DVD-urile cu Chuck Noriss.E al zecelea dulap pe care il cumpar.Restul au explodat.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: