Cand il vad pe "" innebunesc x_X. mi`e antipatic rau. e ca si cum spui cuiva ceva si la sfarsit pui "" de parca ai spune " ai inteles fraierule". ihh x_X
Sunt enervante cateva. de genu` "". Mi se pare o tampenie cand il foloseste cineva cand vb cu mine, parca m-ar lua peste picior
@ana sunt de acord cu ""
Toate imi plac in afara de unu pe care nu il suport de nici o culoare.Asta :
Ma enerveaza la culme.Pentru ca am senzatia ca cine il foloseste face misto de cineva sau este fitos Stiu ca e aiurea da asta imi da senzatia mie
Cand vorbesc pe mess cu unii si incep ei sa trimta : Cf? Ma puca toti draci
Cele mai enervante sunt: si
Cel mai mult folosesc si . Deseori folosesc si . Iar mi se pare esential. Te pup :
Cand il vad pe acesta "" ma apuca toti draci, nu-l suport de niciun fel, simt ca si cum persoana care mi l-a pus ma ia la misto sau ca se crede mai bun/a decat mine. In rest imi plac toate, nu fac chiar asa multe figuri.
" " si "" nu'mi plac de nicio culoare. Si ar mai fi " ".
In schimb pe asta " " il folosesc cel mai des, pana imi dau seama ca exagerez, si atunci il mai pun si pe asta " ".
asta este super enervant cand nu au ce face unii pune emoticonul asta este de prost gust
Nu suport emoticonul asta " " si " "...deci morr cand le vad, ma oftic rau de tot
Se pare ca majoritatea detesta si ...eu pot ca imi plac toate (unele mai mult, altele mai putin). nu pot sa spun ca am unul care il urasc
Asta -> Este ca si cum ar vrea sa imi fie mila de persoana respectiva care imi trimite semnul acela.
Nu il suport pe asta " " si pe asta " " mi se pare ca ma ia cineva la misto sau ma ia peste picior.Cand mi se zice ceva de genu : "hai lasa nu mai trebuie " ma apuca rau de tot dracii si dau si ign adica eu cand vreau sa ajut pe cineva sa mi se puna ?
Le urasc pe astea: "" "" "" si "" deci MOR cand le vad "~x("
Imi plac acestea: "" "" "" si... aa uneori nu imi place asta "" pentru ca uneori...:-| pur si simplu ma enerveaza(uneori)
Doua puncte X ma enerveaza la culme.
Urasc aceste emoticoane.O, da si x_X sau o.O!
anonim_4396 întreabă: