Timpul este o concepție umană din punctul meu de vedere, tocmai pentru că ea s-a format când omul a descoperit că natura Universului are calitatea de a fragmenta perioadele. Când vezi afară soare, încadrezi un fus-orar, când te duci prin beznă afară realizezi că e vorba despre un alt fus-orar. Ora e diferită de timp, prin faptul că ora indică calitatea timpului, caracteristica acestuia. Nu știu, cel puțin așa consider eu. Don't judge me, nu-s bun la fizică ca să îți dau un răspuns tehnic, ci pur și simplu recurg la experiența de viață.
Timpul este o consecinta a existentei materiei. Fara materie, nu poti avea spatiu, iar fara spatiu nu poti avea timp. Timpul e doar rezultatul succesiunii de evenimente care are loc atunci cand exista ceva (materie si spatiu).
Timpul (scris dupa gramatica veche probabil) reprezinta eticheta data unui om suferind de tampenie, teribila boala, extrem de contagioasa.
Timpul tamaduieste ranile sufletului, poarta vina tuturor relelor. Eu una prefer sa zic ca timpul este cel mai bun sculptor si fara nicio unelta reuseste sa modeleze, nu se poate defini si valoreaza infinit de mult.
Timpul este si proba pe care o trece doar sufletul dar este si moneda vietii.
Timpul este cel mai bun profesor.
Timpul este ceva inventat de adulti ca sa ii pacaleasca pe copii cu diferite chestii.
Pai poate sa fie mai multe lucruri,depinde de context,Este o masura a duratei evenimentelor si are diferite intelesuri in functie de contextul în care este definit,Din cate stiu,in fizica are sens diferit decat in filosofie, in aceste domenii a aparut pentru prima oara, desi in zielele de astazi este o unitate cu care masuram si datorita caruia putem tine evidenta unor lucruri, monitorizare dar si sa anticipam ceva in timp, Insa fiecare poate sa aiba alta parere.
Mnk_Narcis_1993 întreabă:
DaciaRomania întreabă: