Nu face nimica. El rade de noi fara a face ceva. ca doar suntem destul de palii si asa nu vezi. prostia umana?
Nu are nevoie să facă nimic, că e plin de proști de care să razi și fară să vrei...
N-avem nevoie de ajutor ca sa se rada de noi.La asta ne pricepem noi oamenii cel mai bine
Esti un tembel.
copil copac
te vede Gustav de sus
ce faci, ma
asa se vorbeste de Dumnezeu
ce educatie de 00.02 bani ai.
Ii pune pe niste prosti sa ne ''sperie'' ca pe 21 mai 2011 vine apocalipsa. cool, huh?!
Kronstadt eu cred ca si tu ai facut-o cu mata ca alta femeie find satanist nu cred ca ai gasit si nici ca o sa gasesti vreodata. Vei vedea tu mai incolo urmarile pentru ce ai zis acum findca Dumnezeu pedepseste pe pe toti inclusiv pe cei ce il i-au in ras. Voi cu satana voastra credeti ca ajungeti undeva va zic eu nu ala doar va atrage in plasa si se da prietenul vostru insa mai incolo o sa va para rau de cea ce faceti. Tot Dumnezeu va mai apara findca el iubeste lumea chiar si pe cei ce nu il cred si sunt de partea satanei
Dumnezeu asteapta sa va intoarceti la el. Asta am ziso pentru cei de originea asta
@alindeejay te rog fain nu mai jigni lumea si in primul rand uitate la CATEGORIE! daca nu crezi in Dumnezeu nu e neaparat sa fii satanist. Era pur si simplu o intrebare stupida cum ai zis tu. Dar daca tu crezi ca iti aperi credinta cu injuraturi si jigniri, cred ca te inseli. Daca tot esti asa evlavios si il iubesti pe Dumnezeu, uita-te la comentariile tale si vezi cate porunci ai incalcat.
ToKen tu iti dai seama cat de ratat poti fi. Pai ma tampitule ca altcumva nu am cum sa iti zic tu ai deschiz un topic tampit in care il ei in ras pe Dumnezeu si tot tu te gasesti sa si comentezi eu asa vorbesc cu satanistii nu imi zi tu mie ce porunci am incalcat ca nici tu nu esti mai breaz imbecilule orice om injura. Cea ce ai scris tu in aceasta intrebare e mai grav decat limbajul meu fata de satanisti asa ca nu comenta aiurea.
@alindeejay, ai gura cam mare atunci cand stai ascuns pe net! "Lucrezi" pe centura? Cauta adresa mea prin raspunsurile postate de mine, apoi prezinta-te la bunicu' Gepeto, sa-ti impleteasca vreo trei batai pe bulevardu' spinarii Iti dau eu... numai religie si injuraturi, intr-o combinata nord-central-alpina
Kronstadt esti prea lasi pentru asta, cred ca vorbesti cu maicata sau habar n-am cu cine insa iti zic de pe acum sa nu iti faci de lucru cu mine findca am o parte si rea pe langa cea buna si te pot ataca chiar si de la distanta findca daca vreau imediat dau de tine eu zic sa nu ne alugim la gluma ca se poate transforma si in altceva
Kronstadt eu nu sunt prost ca tine sa imi dau adresa dar daca tot vrei sa fi asa vizitat o sa te viziteze vreo cativa tipi in zilele astea si in functie de ce mai comentezi pe aici vei intra in coma sau ba. Vezi ca nu glumesc deloc aici esti tare in gura jmechere dar atunci nu cred ca vei mai fi. Daca nu inceapeai sa o implici pe maicamea nici eu nu injuram de mata.
ToKen Cu asemenea oameni n-ai cum sa vorbesti frumos ma voi nu vedeti cat de prosti puteti fi ce credeti ca satana v-a dat viata va inselati ma tot Dumnezeu va facut. Daca tot ziceti voi ca nu exista Dumnezeu atunci raspundeti la o intrebare.
Cum va explicati minunile care se intampla in fiecare an adica sfanta lumina de la Ierusalim care apare in mod miraculos si tot miraculos din cate stiu in primele momente nu arde
Cand se sfintesc apele raurile isi schimba directia de curge si de exemplu daca un rau curge de la stanga la dreapta el incepe sa curga invers. Foarte prost ganditi in cea ce priveste Dumnezeu ce e drept am exagerat putin in limbajul meu si imi cer scuze pentru asta. Cel mai inteligent si cu minte la cap cedeaza eu deja o fac cu exceptia lui Kronstadt care deja ma calcat pe nervi si ca sa-i arat ce pot am sa-i dau o lectie
Citez "... Kronstadt eu nu sunt prost ca tine sa imi dau adresa dar daca tot vrei sa fi asa vizitat o sa te viziteze vreo cativa tipi in zilele astea si in functie de ce mai comentezi pe aici vei intra in coma sau ba."
)))) mor de ras ce periculosi avem pe aici, a si inca ceva "pe doamne doamne nu il minti incercand sa pari etic, nu esti crestin cand saruti icoane cu sfinti ci esti patetic" am terminat, or sa ma caute si pe mine cativa tipi la usa, imi pregatesc cainele?
)))))) esti de-a dreptul pur si simplu v-a tampit internetul si filmele de actiune, pe net ce poti sa faci? periculosilor.
Julyly2089 întreabă: