Femeia se fardeaza in fiecare dimineata iar barbatul e fardat o data in viata - dupa viata.
sau
Femeia face in fiecare dimineata micul dejun si barbatul o data-n viata.
SAU
Barbatul iese din femeie o data in viata si de intrat intra in fiecare zi.Astept raspunsul tau...eu doar am spus 3 variante Multam fain.
Ce mai enervanta ghicitoare
M am albit vreo 2 saptamani sa gasesc un raspuns... dar uitasem de ea acum mi am amintit din nou
Femeia gandeste in fiecare zi si barbatul o data in viata ...hai ca am fost rea
nu stiu raspunsul da parca vad ca e ceva misogin
hai ca m'ai facut curioasa :-ss
Salut dragilor! Raspunsul:Femeia iese dintr-un organ zi de zi, barbatul o singura data la procreere. v-ati prins? cam asta e raspunsul chiar daca e cam stiintific.
Femeia face patul-n fiecare dimineata iar barbatul armata odata in viata.
Pentru nekane:ai inteles gresit, eu am iesit o singura data de-acolo, tu ai iesit de mai multe ori? Sorry.
Normal nu era ca barbatul iese dintr'un organ in fiecare zi si femeia o data in viata? am inteles ce ai vrut sa spui da asa e mai logic
Pt.contygos: si mie imi pare rau pentru tine, dar ai gresit! ce sa faci? asta e viata! ai citit un raspuns al nu stiu cui si mi l-ai atribuit mie! Din pacate! si ca sa vezi ca sunt fata faina, iti spun ca eu nici macar nu ti-am raspuns la intrebare, am facut doar o remarca la raspunsul enigmei...sorry...nu te-ai prins, eu ti-am spus dar nu ai vrut sa ma crezi!
bLu3 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: