Leneveste ...se chinuie sa dea burta jos pentru ca se revarsa marea cand intra el Ori incearca sa-si schimbe numele, din Craciun in Fresh (mi-a venit asa pe moment )ar fi vrut sa-l cheme Brad Pitt dar e deja luat (acum plange). Sau incearca sa-si gaseasca numele in Top zece mii:''Cei mai doriti barbati ai tuturor timpurilor''(ia-o de la coada la cap ca-i mai usor)Prima data cand am vazut intrebarea asta ma gandeam ca se chinuie sa inventeze sania care aluneca pe iarba, sau invata sa se dea cu placa La ce ganduri am, te pomenesti ca nu mai primesc nimic anul asta de Craciun.Glumeam si noi Mosule, noi stim ca esti barbat cu stil, ai clasa, esti cool, noi ne-am dorit baieti de cartier pe care a dou-a zi datorita tie i-am gasit sub bradMultumim mult de tot, cine spunea ca nu e darnic
Pai face jucarii pentru copii cuminti impreuna cu spiridusii lui
El le schiteaza, iar spiridusii le confectioneaza
Iar Rudolf in tot acest timp se odihneste pentru ca'l asteapta drum lung la iarna
Buna...cred ca duce renii la pascut, repara sania si s-ar putea sa se barbiereasca...
Ce face? simplu sta pe site`uri de matrimoniale...in speranta de al lua si pe el cineva .
Se duce cu renii la pascut si la imperecheat, se plimba prin mall si nu stiu poate se mai barbiereste si el un pic
E plecat in Romania si omoara tantari, se duce la mall si desigur la plaja. Dupa Roamania a plecat in Dallas cu Mos Extraterestra lui si cu noul lui tantar de companie luat din Romania deci mosu s-a cam parjit la soare si a si slabit deci rezulta ca toata toamna o sa se indoape si o sa uite de cadourile copiilor, iar acestia nu vor mai primi cadouri si se vor enerva si vor distruge planeta si uite asa va fi sfarsitul lumii chiar in anul asta si nu in 2012 so .
Joaca poker cu Mosh Nicolae care pariaza pe prajiturile lasate de copii pentru mos... Iar Mosh Craciun pariaza pe D-na Craciun
Pai mananca ca toti oamenii doar ca mananca prajiturele magice:->, apoi doarme ca toti oamneii doar ca doarme pe un pat de dulciuri si jucarii(pff daca ar fi asa ce n as da sa fiu domnisoara craciunita)in fine sa revenim unde eram, face baita normal nu? ca toti oamenii doar ca face baie cu cuburi de gheata si cu balsam de lapte(da daasa, apoi da comnda spiridusilor si elfilor sa faca jucariile pentru copii si sa le impacheze apoi el sta pe tron si supravegheaza pieptanandu si barba lui deasa si ``alba`` cu o perie de par de ren(va spun ceva da nu mai spune ti. la tuns pe rudolf shht)asa ce mai face joaca jocuri 3d mai se da si la donsorici craciunite apoi se cearta cu doamna craciun. apoi vine iarna si trebuie sa duca cadourile si rudolf a ramas fara blana da eu stiu ca il inveleste cu barba lui plina cu acadele.Apoi merge la fiecare casa unde s copii cuminti si intra pe hogeac (a facut mult sport) tiptil tiptil sa nu trezeasca pe copii pune cadourile sub brad si mananca prajiturelele lasate si laptele ca sa puna inapoi ce a dat THE END
Uite asta face : http://www.trilulilu.ro/Calin/4d7d230f4a7968
=))) :))
Se sterge la K*r :-d cu scrisorile noastre:)))
Sta si bea bere pe un sezlong in mijlocul padurii, iar spiridusii fac pe servitorii. Si se uita la ceas din 5 in 5 minute sa nu cumva sa piarda Craciunu'.
Sta cu un catastif gros in fata si insemneaza in el toate faptele copiilor, (se uita si pe TPU ca majoritatea copiilor au cont aici) apoi pregateste fiecaruia darul pe care il merita.
Primavara vine in Romania la cules de ghiocei,
Vara se duce in Hawai la plaja
Toamna isi taie barba aia nesuferita si asteapta sa ii creasca
Iarna cadouri pentru cei de pe TPU doar pentru noi
Bye >
Pai mai intai isi planuieste ...merge intr-un loc cald unde sa sta la soare si sa vada fetitze mai goale.
Paii...Nu cred in el dar totusi
Impacheteaza multe cadourii...Nu?
Eu unaaa am o listaaa:O:O Si sunt sigura ca nu sunt nici prima nici ultima care are o dita mai lista
L-am vazut ieri la strand
A primit amenda ca a sarit in bazin si se scuza spunand ca el nici nu stie sa inoate)
Se uite la filme deocheate...si este suparat ca lui nu i se scoala si asa l-a parasit Craciunita pentru mos nicolae care o are de 30 cm (glumesc)
boby_6414 întreabă:
Alex_Danalache_1996 întreabă:
Julyly2089 întreabă: