Citesc Lumea vazuta de Clarkson si ascult Alice Cooper. In felul asta stiu ca voi adormi... pe banca la scoala in ora de tehnologie.
Imi scot culegerea de mate din dulap (unde sta biiine ascunsa ) si incep sa fac exercitii. Unii oameni ar crede ca sunt religioasa daca m-ar vedea...citesc o problema si imi fac cruce...
Nu pot sa adorm cat e plecat al meu din tara...adorm spre dimineata .
Asculta Europa FM ca are melodii lente.
Ma gandesc la baiatul de care imi place asa de mult incat adorm dupa vreo doua ceasuri.
Număr câte defecte are Fericităblablabla,şi încerc să îi găsesc o calitate, şi cât m-aş gândi nu îi găsesc nici o calitate şi aşa obosesc şi adorm, şi visez că Fericităblablabla a fost suspendată (misa scuze ca ii spun lui ferictablablabla cum ii spui si tu)!
Eu una, numar.S-au ma gandesc la ce as face in viitor, s-au la problemele mele (cum le-as rezolva).Cel mai mult ma gandesc la intamplari care nu vor avea loc niciodata.
@AlteţaSaCăţeluşa
Nee,nu m-am gandit niciodata la asta si nici nu cred ca ma voi gandi vreodata doara nu vreau sa am cosmaruri
Pai,imi dau la cel mai pilctisitor film si incerc sa inteleg ce se intampla, si asa adorm.Sau daca st oborita cum pun capul pr perna adorm.
Eu sincer incerc sa visez. si cu cat iintrii mai mult in lumea viselor.cu atat ti se face mai somn
>
Gandeste-te ca te urmareste cineva care vrea sa te ucida si nu te-ar ucide noaptea daca dormi si ziua nu te baga in seama.
Pisicuța întreabă:
DaciaRomania întreabă: