| Lilix99 a întrebat:

Ce faci daca de exemplu noaptea esti singur acasa si cineva iti bate-n geam?...crying

50 răspunsuri:
| IepureleCuLopată a răspuns:

I-au lopata de sub pernă și-l invit la o ciorbă.

PS : M-i s-a întâmplat faza, m-am baricadat, am un loc secret într-un stâlp din rigips.

| OaNaArEcOnTpEtPu a răspuns:

Aș suna la 112. Ăăă.Am uitat.
Prima dată m-aș ascunde într-un loc nesecret[cât mai la vedere].
Până vine nenea` de la Poliție l-aș invita pe respectivul/va la o cafea, aș fi foarte amabilă.[ca să nu pățesc ceva].
Când ar veni Poliția l-aș lua la înjurat, că na` nu mai poate să îmi facă ceva.
[cu riscul că atunci când ne vom întâlni, mă va lua la pumni].
Tu ce ai face?laughing

| Chronicles a răspuns:

Nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| ooolifeoolol a răspuns:

M-as masturba.

| BeStMaN a răspuns:

Scot gunu si vad ce e

| iHateStrike a răspuns:

Îl caftesc.

| ArekkusuKage a răspuns:

Oh doamne mi s-a intamplat... si tocmai ca se pregateau sa desfaca gratiile (stau la parte) noroc ca tata e procuror si in seara aia era in tura si a venit cu un echipaj altfel muream de frica oricum eu eram baricadat in baielaughing

| Killer4Oscuro a răspuns:

Imi fac pop´corn si astept ca in scary movie 1 happy sau m-as juca nfs, etc multe altele big grin

| IAmJustSmarterThanYou a răspuns:

As spune ca nu e nimeni acasa. laughing

| JessicaJ a răspuns:

Pai de obicei ma astept sa bata cineva in geam laughing
Daca bate de 2 ori pauza iarasi de 2 ori, stiu ca sunt niste prietenii deschid geamu' si ies, de obicei ma lovesc si apoi incep sa injur tot ce vad in fata ochiilor laughing dar apoi ne plimbam prin oras. :d

Dar daca vine cineva care nu bate de 2 ori pauza de 2 ori laughing ..nu'i raspund, mi'e lene sa ma deplasez pana la geam:]]

| JessicaJ a răspuns (pentru JessicaJ):

Bine...mi'e si frica putin laughing

| Lilix99 explică:

Eu vb serios, da' voi ..nicio treaba!straight face

| Snowal15lea a răspuns (pentru Lilix99):

Atunci tipa ca vine politia.

| junkistul a răspuns:

Am patit o faza de genu am iesit cu parul l-am batut si cand am aprins lumina era bunicu venise in vizita dumnezeu sa-l ierte nu glumesc

| Cristiiiiiiiiiiii a răspuns:

M-as duce sa vad si pe cine as vedea i-as da un ghedanwinkinglaughing

| lllCocainelll a răspuns:

Urc pe unicornul meu roz si zbor printre norisori. :3

| Ingeru007 a răspuns:

Pai stau la etaju 4 eu il invit sa vina.da pana dimineata sper sa monteze schela sa poata urca., si daca vine cobor repede pe scari si misc de schela! laughing))))))))))

| Antonia1223 a răspuns:

Țip la el:Ma! Toata noapte bati in geam! Eu incerc sa dorm! Data viitore bat eu la geamul tau sa vezi cum e! laughing