I-au lopata de sub pernă și-l invit la o ciorbă.
PS : M-i s-a întâmplat faza, m-am baricadat, am un loc secret într-un stâlp din rigips.
Aș suna la 112. Ăăă.Am uitat.
Prima dată m-aș ascunde într-un loc nesecret[cât mai la vedere].
Până vine nenea` de la Poliție l-aș invita pe respectivul/va la o cafea, aș fi foarte amabilă.[ca să nu pățesc ceva].
Când ar veni Poliția l-aș lua la înjurat, că na` nu mai poate să îmi facă ceva.
[cu riscul că atunci când ne vom întâlni, mă va lua la pumni].
Tu ce ai face?
Oh doamne mi s-a intamplat... si tocmai ca se pregateau sa desfaca gratiile (stau la parte) noroc ca tata e procuror si in seara aia era in tura si a venit cu un echipaj altfel muream de frica oricum eu eram baricadat in baie
Imi fac pop´corn si astept ca in scary movie 1 sau m-as juca nfs, etc multe altele
Pai de obicei ma astept sa bata cineva in geam
Daca bate de 2 ori pauza iarasi de 2 ori, stiu ca sunt niste prietenii deschid geamu' si ies, de obicei ma lovesc si apoi incep sa injur tot ce vad in fata ochiilor dar apoi ne plimbam prin oras. :d
Dar daca vine cineva care nu bate de 2 ori pauza de 2 ori ..nu'i raspund, mi'e lene sa ma deplasez pana la geam:]]
Atunci tipa ca vine politia.
Am patit o faza de genu am iesit cu parul l-am batut si cand am aprins lumina era bunicu venise in vizita dumnezeu sa-l ierte nu glumesc
Pai stau la etaju 4 eu il invit sa vina.da pana dimineata sper sa monteze schela sa poata urca., si daca vine cobor repede pe scari si misc de schela! ))))))))))
Țip la el:Ma! Toata noapte bati in geam! Eu incerc sa dorm! Data viitore bat eu la geamul tau sa vezi cum e!
Catrinutza29 întreabă:
Julyly2089 întreabă: