As spune : D-zeu sa-l ierte, a fost un om bun oricine ar fi fost.
N-are cum sa intre la mine din cauza cateilor.
Pai de obicei ma astept sa bata cineva in geam
Daca bate de 2 ori pauza iarasi de 2 ori, stiu ca sunt niste prietenii deschid geamu' si ies, de obicei ma lovesc si apoi incep sa injur tot ce vad in fata ochiilor dar apoi ne plimbam prin oras. :d
Dar daca vine cineva care nu bate de 2 ori pauza de 2 ori ..nu'i raspund, mi'e lene sa ma deplasez pana la geam:]]
Stau la etajul 3.Deschid geamul si ii fac vant sa cada.Ar trebui sa functioneze planul, asta daca nu e Chuck Norris.
"Nu,nu e absolut nimeni la fereastra!"
http://25.media.tumblr.com/......o1_500.gif
Pai dau pe youtube bate ploaia-n geam (de mentionat ca este cantata de maestrul de fata Nicolaie Maimuta) dau la maxim si vad ce se intampla.Nu intreba de ce stiu melodia asta
La etaju' doi sa-mi bata in geam? tipu' clar e superman, il invit in casa sa halim impreuna.
Pai stau la etaju 4 eu il invit sa vina.da pana dimineata sper sa monteze schela sa poata urca., si daca vine cobor repede pe scari si misc de schela! ))))))))))
Am patit o faza de genu am iesit cu parul l-am batut si cand am aprins lumina era bunicu venise in vizita dumnezeu sa-l ierte nu glumesc
Țip la el:Ma! Toata noapte bati in geam! Eu incerc sa dorm! Data viitore bat eu la geamul tau sa vezi cum e!
Catrinutza29 întreabă:
Julyly2089 întreabă: