| amage a întrebat:

Ce farse pot sa-i fac unei colege ( foarte fitoasahappy )?

Răspuns Câştigător
| Lol_7072 a răspuns:

Am si eu o colega fff fitoasa si cand eram in tabara eu si 2 fete ne-am hotarat sa ii face farse deci ii luam hainele si le puneam pe noi si ne machiam din ce in ce mai mult ca sa semanam cu o batrinik(ne imaginam ca era peste 2 ani la cat machiaj folosestelaughing) ok si apoi ii lasam mesaje de amenintare pe pat da mereu cu o pata de ketchup aaa si faza cu bunicuta intram peste ea in camera la 12 noaptea fix cand aia dormea si cand ne vedea tipa ca nebunalaughing) si acum nu mai e asa fitoasa da oricum a meritat farsalaughing

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sa ii pui lipici de scaun!

| Andutsaa a răspuns:

Pflaughing pai am o colega pe care nu o suport in clasalaughing si in fiecare pauza ii puneam guma pe scaun in diferite locuri rolling on the floor si ea nu`si dadea seama si mereu se trezea cu guma pe fundrolling on the floor, daca vrei sa o faci, fa-o cand esti singura in clasa sau cand esti cu cineva in care ai incredere si care nu spune, sa nu risti sa te zica la vr prof si sa te trezesti cu nota la purtare scazutalaughing...sau ii puneam lapte in banca si cand isi punea bluza o scotea plina de laptelaughing...eh` nu am pus`o eu whistling. Te-am pupat, pa-pa:*!

| Furculingură a răspuns:

Sa-i lipesti o guma folosita(scoasa din gura) pe scaun, sai lipesti fermoarul de la penar cu super glue sau A si B, si alte lucruri. Dar ai grija toate lucrurile astea trebuie facurte in pauza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sai zici sa se dezbrace de tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut un id cu numele dirigintei mele si am bagat idul ei.
Si i-am lasat mesaj offline sa vina in cancelarie a doua zi la ora 12 si sa nu mai spuna la nimeni.
A mers, ea s-a dus, a intarziat la ora si i-a pus absenta.

| IceCream22 a răspuns:

Sa-ti faci un id de baiat. Ii zici ca esti din acelasi oras cu ea, ca esti interesat de o fata... o iei usurel. si in final sa-i zici ca totul a fost o farsa! laughing

| floryFlor3ntyna a răspuns:

Poii:sai scrii o scrisoare de la un admirator sercret(sa scrii cu diferite culori )si cu o floarebig grin

| TOPdog a răspuns:

Sa ii pui o guma de mestecat in par!( va trebuii sa se tunda cheala) dar eu am auzit ceva mai interesand ce am sa o fac o data!laughing la baie pe hartia igienica o faci cu lamie si daca cineva se sterge o va ustura cateva zi va umbla cracita va plange de usturimelaughing nu stiu daca e buna dar o poti folosi pentru alte ocazii.