| iuandfto a întrebat:

Ce fel de animal esti? http://www.clopotel.ro/....../index.php
Rezultatul meu este : Esti un inorog! Unii cred ca inorogii sunt un mit… Esti unul dintre cele mai rare animale. Unicornii sunt deosebiti, magici, eleganti si buni la aproape tot ce fac. Si sunt indragiti toti cei din jurul lor.
Al tau care e?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt un leu. ager la minte la comportament. esti o persoana de temut si vai de cine se ia la cearta cu tine. ai curaj nu iti e frica de nimic. tine-o tot asa fiindca o sa ai de castigat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o albina! Harnic, iti place sa lucrezi in echipa si vrei sa oferi mierea pe care multi si-o doresc. Albina se bucura de mult respect dar reactioneaza prompt in situatii critice cu… o intepatura! Albinele sunt perseverente si foarte intelepte.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia asta ii un ****

| valThina a răspuns:

Esti un inorog! Unii cred ca inorogii sunt un mit… Esti unul dintre cele mai rare animale. Unicornii sunt deosebiti, magici, eleganti si buni la aproape tot ce fac. Si sunt indragiti toti cei din jurul lor.
la fel ca raspunsul tau big grin

| Iustina17 a răspuns:

Esti un inorog! Unii cred ca inorogii sunt un mit… Esti unul dintre cele mai rare animale. Unicornii sunt deosebiti, magici, eleganti si buni la aproape tot ce fac. Si sunt indragiti toti cei din jur

| Clumsiii ™ a răspuns:

Sunt o zebraaaaaa! Cu toate ca nu e totul neaparat alb sau negru pentru acest patruped elegant, zebra – si tu – poate fi foarte incapatanata. Dar asta doar pentru ca are o viziune idealista asupra lumii. Esti un prieten loial – cata vreme iti controlezi instinctul de competitie

| (๏̯͡๏ blue bijou a răspuns:

Sunt inoroglaughingrolling on the floor)))))))))))lolce cestupid