De ce te-ar interesa pe tine ce fel de email avem? Plus ca emailurile sunt de mai multe feluri, platite, si gratis. Eu fac parte din generatia mai veche cu Yahoo, eu si cred ca jumate din Romanie. Ulterior, universitatea mi-a facut o adresa de email personalizata, care nu se mai termina cu @yahoo.com sau @google.com, ci domeniul ales de ei, si se termina in.ro.
Sa ai mail de facebook nu am auzit, si chiar de ar fi, nu mi-as face neam. Daca te duci la un job, si cineva iti cere mai-ul si ti-l vede p-ala de facebook, te catalogheaza drept generatia mess si facebook.
*facepalm*
După ce criterii alegi cui să îi dai funda?
La cel mai explicativ răspuns sau la primul cu răspuns cum îl voiam eu ( cum e scris în întrebare ).
Am unul de yahoo si unul de gmail, parolele sunt diferite, id-urile sunt diferite si chilotii mei au culoarea neagra.
Asta ca sa anticipez urmatoarele intrebari.
Se pare ca sunt printre putini... eu am yahoo si aveam la un moment dat ceva pe telefon cu scici nu dtiu cum.ro sa pot trimite mesaje pe internet gratis dar nu mai stiu cum era. acum tu imi dai fundita ca am fost cuminte si am raspuns frumos( se citește si nu și ultimul și)
Julyly2089 întreabă: