Imi place intrebarea ta.
uram supa pe care ma obliga sa o mananc(la gradinita) si ciulamaua.
Spanac! il vedeam pe Popey Marinarul mancand si eu nu vroiam sa am muschi ca eram mica si delicata
Salata de vinetewow.si acum cand imi miroase a asa ceva in frigider, numai am pofta nici de mancare.
Brocolli. Dar acum imi place foarte tare, de asemenea, uram ciorbele, iar acum le urasc decat pe cele de pui si de burta. :-
Mancarea de castraveti... Mi se face rau cand imi imaginez castravetii aia flescaiti plutind in sos maro:-&.
Ciorba de zarzavat, pur si simplu nu pot sa mananc bucatelele alea fierte de legume...
Mancarea de fasole verde.Am urat, urasc si voi uri fasolea verde.
Urzicile si stevia...Groaznic,ma simt de parca as manca gazon.
Spanacul chiar mi-a placut si inca imi place, spre deosebire de alte balarii.
Te asigur ca nu esti singura @*•.¸ßëßëMÿKkshRåSfåTzZaT*•
Nici mie nu imi plac :
urzici
cascaval
ciuperci
brocoli
ceapa,
usturoi
lapte
branza
smantana
pui cu smantana
varza calita
ardei copti
Sunt tare pretentioasa
Eu sunt copil, dar cand eram bebe uram Branza, smantana, casul etc.in generall lactatele...si acum urasc lactatele in afara de laptic.Si oricum nu imi placeau multe pentru ca acum sunt o slabanoaga la 9 ani de 25 de kile.
Spanac, creier pane, ficat, inima, toba, vinete, urzici, dovlecei. Le urasc si le voi urî mereu
Ma da pretentiosi mai sunt oamenii astia pe aici.stiu ca nu mancam mar cu biscuite amestecat asa.Desi la majoritatea copiilor le place asa ceva.Cam atat.in rest mancam mai tot ce`mi dadea mama daca stau sa ma gandesc.
Spanacul
Ma minteau toti ca trebuie sa mananc ca sa ajung ca Papai marinaru`. Si am ajuns sa il urasc
Si supa imi venea sa ma urc in copaci cand imi dadeau asa ceva la gradinita
Singura mankre care o uram atunci si o manank acum e salata de icree inr est sa-ti zic ce nu-mi place acum:ficatu, pilavu, supa, ciorba de peste/burta, sarmale, ardei umpluti, spanac, s. a. m. d...
Deci
legumele din ciorbe
supa
ficateii
cascavalu
salamu
carnati
carne de porc
carne de vita
carne de miel
caimacu d la lapte YUK
ciuperci
piure din fulgi
iearba(ma rog spanac salata chestii de astea)
ardei umpluti
sarmale
snitele
albusu de la ou
salata bueof(cum so scrie)
pui cu smantana
parjoale
dulceata(de nici un fel)
gem(de nici un fel)
unt
margarina
daca ma chinui mai gasesc ce nu-mi place DELOK