| Gabrielle16 a întrebat:

Ce fel de mancare urati cand erati copii?

41 răspunsuri:
| roxy_9087 a răspuns:

Nu imi placeau rosiile si nici nu o sa-mi placa vreodata laughing ardei coptii ii uram si ii urasc.si cred ca atat thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciupercile, de toate felurile gatite oricum...imi faceau o scarba ca nimic altceva.Si, ce-i drept, supele le cam uram.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piure & pulpe de pui prajite.Nu stiu de ce, de mica nu-mi place.Nici acum nu manc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice alta carne in afara de cea de peste si balariile gen spanac, urzici si alte prostii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, puiul cu smantana, ciupercile le-am urat, le urasc, le voi uri mereu, asa e firea mea, bors cu carne, si mai sunt multe care nici acum nu-mi plac... tongue

| aliona_6797 a răspuns:

Exista un preparat care se numeste toba, l-am incercat cand eram mica la insistentele bunicii si nici paca acum nu am inteles de ce mananca unii oameni asa ceva.

| SangJin a răspuns:

Nu e chiar vorba de ura, eu mananc cam orice, dar ma cam chinuiam - si inca fac asta - sa mananc omletele fratelui meu atat de bogate in ulei. Trebuia sa triplez doza de paine, sunca, rosii, castraveti si branza ca sa poata avea un gust cat de cat normalut. Asta, si ficateii maica-mii... laughing

| Ella995 a răspuns:

Ficatul:-& e cel mai scarbos:-&

| raluk_1368 a răspuns:

Rosiile in salata! Si le urasc si acum.(ciudat ...nu?)

| kissforyou a răspuns:

Orezul fiert si sarmalele:-&
laughing

| diana_4326 a răspuns:

Spanac

Fasole Batuta

Rosii:-&

Orice carne in afara de piept de pui laughing

urzici

dovlecel pane

conopida

vinete pane(salata imi place)