Ma fata ti-am vizualizat profilul si am vazut ca ai ceva cu topurile... pe bune nu pune o intrebare doar de dragul de a o pune sau ca nu ai ce face
1. New Moon( mi s-a parut mai bun ca twilight, evident sunt o fana infocata :X:X:X:X)
2. Twilight ( e excelent filmul, ce sa mai spun si de carte)
3. Avatar(popular intr-adevar; si efecte speciale, cred ca lumea are motive pentru care l-a votat a fi cel mai bun)
4.Hannah Montana -the movie( putin copilaresc, dar e ok; imi place miley cyrus)
N-am vazut love story; sau l-am vazut si nu imi amintesc; am o problema cu titlurile filmelor. Oricum suna bine, chiar am de gand sa il vad, daca nu l-am vazut deja.
Love story nu am vazut deci iese
so:1. Avatar(best film ever)
2.Twilight
3.New Moon
4.Hannah Montana:The movie
1.Twilight
2. New moon
3. avatar
love story nu am vazut
si nici hanah montana- dar ma irita acest personaj
1.new moon
2.twilight
3.hannah montana the movie
4. avatar
iar love story nu am vazut
N-am vazut new moon si love story. Twlight? La inceput, mi-a placut. Cand am realizat cati fani disperati are, am preferat sa nu mai pierd timpul cu asa ceva. Totusi, ma bate gandul sa citesc cartea.
Avatar-nu m-a impresionat cu nimic.
Hana motana-the movie: Nu l-am vazut pe tot. Am dat din greseala pe hbo si am vazut ca era acest film. Din curiozitate si lipsa de ocupatie, am privit aprox 45 de min. Aaaa, era cumva... un film?
Twilight, new moon restul numi plac avatar nici nu intra in topurile mele iar pe celelalte nu le-am vazut :d
1. Love story, 2 Avatar, 3 Twilight, 4 new moon...hanah montana nu pot sa l pun in top pentru ca din punctul meu de vedere n are nici o treaba cu cele de mai sus...
1.Twilight(the best:X)
2.New moon
3. love story
4.hannah montana
5. avatar(nu prea sunt fana SF-urilor)
ti-as mai recomanda sa vezi if only, a walk to remember si ps:i love you.
Hmmm... dintre acestea cred ca aleg Twilight pentru ca New Moon nu e atat de reusit. Love story e vechi si nu mi se pare un film bun.Hannah Montana-e dragut. Avatar- nu l-am vazut.
DaciaRomania întreabă: