| kiki_4714 a întrebat:

Ce filme alegeti dintre urmatoarele: twilight, hannah montana the movie, new moon, love story si avatar
Va rog sa faceti un top!

13 răspunsuri:
| Pho3nix a răspuns:

| mary a răspuns:

Ma fata ti-am vizualizat profilul si am vazut ca ai ceva cu topurile... pe bune nu pune o intrebare doar de dragul de a o pune sau ca nu ai ce face

| Annitu a răspuns:

Cel mai interesant din toate astea ar fithinking new moonbig grincredrolling on the floorn-am văzut love storybatting eyelashes

| angeltyo a răspuns:

1. New Moon( mi s-a parut mai bun ca twilight, evident sunt o fana infocata :X:X:X:X)
2. Twilight ( e excelent filmul, ce sa mai spun si de carte)
3. Avatar(popular intr-adevar; si efecte speciale, cred ca lumea are motive pentru care l-a votat a fi cel mai bun)
4.Hannah Montana -the movie( putin copilaresc, dar e ok; imi place miley cyrus)
N-am vazut love story; sau l-am vazut si nu imi amintesc; am o problema cu titlurile filmelor.happy Oricum suna bine, chiar am de gand sa il vad, daca nu l-am vazut dejahee hee.

| alexxa a răspuns:

Love story nu am vazut deci iesebig grin
so:1. Avatar(best film ever)
2.Twilight
3.New Moon
4.Hannah Montana:The movie

| Crs a răspuns:

1.Twilight
2. New moon
3. avatar
love story nu am vazut
si nici hanah montana- dar ma irita acest personaj

| Parisblue a răspuns:

1.new moon
2.twilight
3.hannah montana the movie
4. avatar
iar love story nu am vazuthappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am vazut new moon si love story. Twlight? La inceput, mi-a placut. Cand am realizat cati fani disperati are, am preferat sa nu mai pierd timpul cu asa ceva. Totusi, ma bate gandul sa citesc cartea.
Avatar-nu m-a impresionat cu nimic.
Hana motana-the movie: Nu l-am vazut pe tot. Am dat din greseala pe hbo si am vazut ca era acest film. Din curiozitate si lipsa de ocupatie, am privit aprox 45 de min. Aaaa, era cumva... un film?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://usaghi-tsukino.mybrute.com

| mistikk a răspuns:

Twilight, new moon restul numi plac avatar nici nu intra in topurile mele iar pe celelalte nu le-am vazut :d

| mdaria a răspuns:

1. Love story, 2 Avatar, 3 Twilight, 4 new moon...hanah montana nu pot sa l pun in top pentru ca din punctul meu de vedere n are nici o treaba cu cele de mai sus...

| PeAcE a răspuns:

1.Twilight(the bestlove struck:Xlove struck)
2.New moon
3. love story
4.hannah montana
5. avatar(nu prea sunt fana SF-urilor)

ti-as mai recomanda sa vezi if only, a walk to remember si ps:i love you.

| Denny Deb a răspuns:

Hmmm... dintre acestea cred ca aleg Twilight pentru ca New Moon nu e atat de reusit. Love story e vechi si nu mi se pare un film bun.Hannah Montana-e dragut. Avatar- nu l-am vazut.