M-am gresit
si ce?
Tu nu te-ai gresit...esti gresita, dar nu te-ai gresit.
HAHAHA nu-i de ris...
mai bine nici nu scrie-i nimic
Hahaha...nu-i e ris
ai bine nici nu scrie-i
1.Ras*
2.Mai bine nu scriai nimic*
-Pune mana pe cartea de gramatica si citeste!
3. Ce ai tu cu filmul meu?!
Fata' te faci de ras!
Cauta pe cinemarx.ro
si ai sa gasesti tot ce vrei chiar si noutati(doar trailere nu este site de downloadat)
Eu am avut denumiri de filme
Daca "Eu am avut denumiri de filme " inseamna ca ai denumiri de filme deci de ce ne mai ceri noua?
Eu am avut in vedere denumire de filme
(Nici nu mai conteaza ca oricum nu o sa intelegi)
Uite cine vorbeste, uite cine mai vorbeste, uite cine cu cine mai vorbeste, star wars, avatar, singur acasa 1, 2, one for the money, ek main aur ekk tu, young adult, babe, beethoven, plecati de-acasa, happy feet two, a christmas wedding tail, geek charming, puss in bots, pisicile si cainii, the big year, the dog who saved halloween,
Uite cine vorbeste, uite cine mai vorbeste, uite cine cu cine mai vorbeste, star wars, avatar, singur acasa 1, 2, one for the money, ek main aur ekk tu, young adult, babe, beethoven, plecati de-acasa, happy feet two, a christmas wedding tail, geek charming, puss in bots, pisicile si cainii, the big year, the dog who saved halloween.
Are you retarded? Yes...
De ce sunt? uite cine vorbeste este un nume de film(este vorba despre un bebe care incepe sa vorbeasca)daca eu sunt,, retarder,,(retardata) atunci tu esti ****************...(ca sa nu zic ceva urat ca nu e frumos)
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: