In toamna, unii la Cluj fac si o conferinta despre asta. Subiecaul a fost dezbatut pe un post de televiziune si intens la radio. dar ma rog. https://www.digifm.ro/......ania-44049
Am ajuns la un avans științific mai uimitor ca niciodată suntem în secolul internetului în care oricine are acces nelimitat la informații și există retarzi ca ăia. Și-au dat seama Pitagora și Aristotel acum mii de ani și nu înțelegeți voi? Oamenii ca voi nu ar trebui să aibă drept de vot!
Evident la cat de idioata esti, NU se putea sa nu faci parte din grupul CRETINILOR de la flat earth.
Ai zburat vreodata in jurul lumii? In ziua de azi oricine isi permite asta, chiar si un economist ratat cu 2 facultati.
Zboara EST din Europa -> traversezi Atlanticul si ajungi in state. CONTINUA spre est si ajungi la Pacific. In continuare spre est si ajungi in Asia, unde DACA CONTINUI spre Est esti INAPOI IN EUROPA.
Poti verifica GPS-ul sa vezi ca zbori mereu la est. Eu am facut asta.
Sau esti prea proasta sa intelegi ceva atat de simplu?
Tu chiar vrei sa porti o discutie serioasa cu o ratata care e anti-vaccin? Si care renunta la medicina pentru "naturiste"?
Come on, nu ai ce discuta cu asemenea retardati.
Tu mai ai incredere in sistemul de sanatate dupa Hexipharma? Stii si tu ceva despre mafia din sanatate? Ce-ar fi daca ti-ai vedea de treaba si nu mi-ai analiza mie profilul si comentariile? Si batran, si prost, si pierde-vara. Ma analizezi deja de juma` de an. Intra sub fusta lu`maica-ta si stai acolo cuminte.
Pamantul nu este plat. Daca mergi din america de nord inspre est nu dai de margine. Dai de asia.
Vezi ca idolul tau, Olivia Steer, si-a vaccinat copiii. Asa, ca fapt divers.
Si legat de pamantul plat, am dat un exemplu concret, nu ce zice "sistemul", pentru ca intamplator eu zbor foarte des cu avionul.
p.s.: https://www.realitatea.net/......84988.html
De ce când ma duc pe Everest se vede curbura pământului? Chiar cu orice fel de geam, tot se vede curbura.
Nu am nevoie, ca eu am GPS si pot sa vad cand merg spre est, nord, nord-est, etc. GPS-ul imi arata concret directia in care merg.
p.s.: in curand o sa fie turism in spatiu
p.p.s: tu esti genul care ai fi foarte usor racolata intr-o secta sinucigasa, zi mersi ca nu e niciuna pe la noi, ca te-as vedea cu bombe legate de tine strigand ca asa ajungi in paradis.
E suficient sa cauti cateva dovezi pe Youtube, niste link-uri pe digi 24, niste dezbateri la Europa FM si alte radiouri, cateva conferinte la Cluj, cu participare masiva. Te poti documenta singur, in loc sa gandesti bazaconii, te-ar feri de formulari de raspunsuri precum cel de mai sus, cu care te-ai facut de ras. Eu am auzit prima data la profesoara de geografie din a 8a, dar acum depinde si daca ai fost la scoala ...asa-i
Julyly2089 întreabă: