| Nuttelina a întrebat:

Ce i-ati face unui hot care intra in casa voastra?

P.S.Cel mai epic raspuns primeste funda

Răspuns Câştigător
| Neverwas a răspuns:

Ajutor! Hotul! O sa chem politia si...Stai asa, tu chiar esti dragut! Ai vreo iubita? Nu-mi pasa daca ai, acum eu sunt iubita ta! Si cum te cheama? De fapt nici nu-mi pasa, esti dragut!
Hei, unde pleci? Vino inapoi, abia am inceput sa ne cunoastem!
*asa scapa Neverwas de hoti*

18 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

L-aș pune la masă.

| HolyPotato a răspuns:

Îl leg de pat...

| zurick a răspuns:

As merge incet spre usa cat timp el se uita in dormitor sau in alta parte apoi l-as incuia in casa mi-as lua o ciocolata heidi neagra as mancao, sun la politie si lesin ca am uitat-o pe sora mea in casa

| suităr a răspuns:

*Boom!*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il stropesc cu Ketchup.

| umbrax a răspuns:

Il iau cu furculita si tocatorul la bataie

| david1234567890 a răspuns:

Mai întâi maș panica, apoi aș da un apel poliției ( cel mai bine un sms ) apoi mă ascund. Cât aștept poliția mă gândesc la avioane apoi când ajunge repede ies din casă ( fără să mă vadă hoțul ). Și aștept ca poliția să captureze hoțul. Serios, doar eu simt când intră un hoț în casă deci o să știu. THE END.

| c0ton a răspuns:

Pai as incerca sa merg incet catre telefon si sa dau un sms repede la politie ca sa nu imi auda vocea politistul apoi daca as avea ce as putea folosi ca arma as tine la mine in caz ca ma ataca (creca as alege un cutit ) as sta ascuns undeva foarte bine ales locul creca in pod asta e varianta daca is singur daca suntem toti patru toti uniti pana la pod. Oricum e bine sa ai un pistol cu tranchilizante ca sa il adormi nu sa il ucizi ( nu vrei pe cineva pe constiinta)

| Killeramaster a răspuns:

Păi sun la poliție și vorbesc încet, după închid și d-au pe silențios, aștept să se închidă (se închide în 15 sec) și aștept să vină poliția.

| BountyWG a răspuns:

I.as da in cap cu tigaia minune

| LเttlєNєкo a răspuns:

Pai... incerc sa ma strecor in bucatarie sa iau Dry Coocker-ul (de cand s-au inmultit hotii in comuna mea l-am pus la indemana, nu ma lasa mama sa il tin in camera), daca ma prinde in hol iau mopul si il lovesc cat de tare pot apoi vine tigaia laughing
Pana se trezesc ai mei hotul e mort. laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| SelenaMe a răspuns:

As face dragoste cu el.

| sebyse a răspuns:

I-as da cu ciocanul in cap

| DeCeSaVaSpun a răspuns:

Cred ca ai gresit adresa! De aici n-ai ce fura.Dar vecinu de langa are o plasma de 50 de milioane! Acum ca ti-am spus, impartim profitu?

| pacemaker a răspuns:

Am ciocanu de snitele care are si toporas la acelasi capat chiar in noptiera de langa pat, il amenint cu ala si apoi il *** in ureche, pana vine politia sau ramane surd.