| JetBlueJet a întrebat:

Ce imi puteti spune despre persoanele care pot sa isi atinga varful nasului cu limba? xD (Ma numar si eu printre ele xD)

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Imi amintesc de primavara anului 1945 cand veneam de la razboi amputat la mainii si cu picioarele lovite cum imi mancam nasul de foame cu limba

| DonaldTrump a răspuns (pentru RAY):

Te-am vazut, dar nu am apucat sa te salut a trebuit sa imi iau zborul cu limba mea care putea atinge viteaza unui Messerschmitt 262, ca alt fel pierdeam al -983 episod din Sulleyman Magnificul.

| RAY a răspuns (pentru DonaldTrump):

Man eu vorbeam de secolu 20 nu de imperiul otoman in fine

| DonaldTrump a răspuns (pentru RAY):

Pai normal man secolul 20 doar ca eu aveam masina de calatorit in timp si am sarit din 20 din ww2 cu ss-ul si am fugit in alt secol duh.

| Felys a răspuns:

Au limbarnița

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Limba lunga =… aham laughing

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughingdaca e fata, vorbeste cu ea sa-mi dea numarul de telefon

| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

Cum imi dau seama ce e? Sub coada nu ma uit laughing)

Pfff...ce rea esti cu nou-venitii! tocmai ai facut-o pe biata fata animal...va intra maine si iti va da un raspuns injurios.

Daca nu intelege T/A, acas laughing oricum, nu ma raporteaza din nimicul asta :]]

laughing)da,parca vad maine dimineata ca ne arati print screen
"Contul tau a fost banat!"

Sa stii ca asa fac daca se intampla :]]

laughingse va trezi maine user-ul ce a pus intrebarea asta si va spune: "mama, ce de raspunsuri am la intrebare"...de fapt, s-au trezit doi destepti sa faca putin chat pe intrebarea lui

| JetBlueJet explică:

Ba' ce gelosi sunteti xD Sergiu Iti dau un indiciu, numarul meu de telefon incepe cu 0 xD

Răspuns utilizator avertizat
| Whateverpfff a răspuns:

Ravo tata, mare talent! #respect. big grin