Daca acel cineva e sotul/iubitul... ti-a pus gand rau. Daca e un parinte, isi face si el sperante...
Din cartea de interpretare a viselor - o alta femeie gravida daca visezi- idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate. Asa ca depinde cine te viseaza si ce ganduri are cu tine... asta apropo de responsabilitati, imaginatie, idei si inspiratie.
Eu nu cred in vise cu toate ca de multe ori sau adeverit. Dar din cate stiu eu fericirea in vis inseamna suparare, necaz in realitate. Dar probabil daca ai vreun copilai mare grija sa nu patesca ceva sau se poate adeveri visul. Oricum ai mare grija. Prin batrani se spune ca daca visezi copii e ceva de rau, cred ca boala mai exact. Ai mare grija!
Eu sunt interesata de interpretarea viselor... dar de fiecare data aflu tot altceva in legatura cu un vis( de ex) nu stiu ce sa mai cred... oare exista o "istorie" a visurilor? oare au fiecare o semnificatie?
in legatura cu visul tau...nu cred ca te "afecteaza" prea mult pe tine ci pe acela care te-a visat eu stiam ca se intampla ceva rau cand visezi..."nunti...botezuri...cununii." de astea...sincer nu stiu ce inseamna ca te-a visat gravida... ce stii poate se adevereste
Eu am visath k cineva si-a facut nunta in casa noastra (cineva apropiath) mireasa nu era imbracata in rochie de mireasa cred ca era petrecerea dupa cununia civila si.tot acolo era baiatul pe care il placeam inca il mai plac f putin ...cat despre visul dnv nu stiw ce sa zic...nu ma pera pricep
Eu stiu ca visul este exact invers de ceea ce visezi...adicate-ai visat mireasa... n-o sa fii"!
Julyly2089 întreabă: