Mersul pe jos este un mijloc de deplasare al Incuiatilor, da' se pare ca tu ai cam uitat asta de cand esti un vrajitor celebru.
Stii si tu cum e cand ai matura sub lacat si masina zburatoare a lui Ron nu vine, sau in cazul nostru cand ne sunt confiscate bicicleta si rolele.
Bye
Pentru mine are dublă conotaţie: "mersul pe jos", şi "mersul peugeot's". Categoric, discutăm de cazuri banale ale deplasării în viaţa cotidiană. Dar mi-a venit o idee... vreau să încerc ceva nou! De îndată ce voi avea timp, vin la tine să mă-nveţi să zbor pe mătură, ce zici, mă primeşti?
O seară bună!
Eu nu (pre)dau lectii de zbor. Nu sunt calificat. Madam Hooch se ocupa de asta, dar la Hogwarts, nu in lumea Incuiatilor.
Pentru mine "mersul pe jos" inseamna ca "n-ai matura", pentru voi inseamna probabil ca "n-ai masina"
Mai astept si alte raspunsuri(preferabil compatibile cu aceasta categorie), daca se mai incumeta cineva...sa-si dea frau liber imaginatiei, pe care cam multi nu vor s-o foloseasca, din pacate, dar e mult mai valoroasa ca inteligenta!
Hmm, interactiunea picioarelor noastre cu solul, eventual cu un c.cat de caine
Mersul pe jos=zbor fara aripi(as fi zis fara matura, dar m-ai fi acuzat de plagiat!)