Eram la cabana cu colegii...si baia avea un gemulet. Eu m-am pus pe wc sa imi fac treburile si cand m-am ridicat sa imi ridic pantalonii vad ca un coleg si-a scos capul pe geam...si se uita la mine . Sper ca nu a vazut ceva. Dupa aceea cand am intrat la baie imi puneam ceva in geam de fiecare data si aveam impresia ca cineva ma urmareste.Aoleu
1.pai am intrat eu grabita in baie, am alunecat pe gresie si am cazut pe burta cu barbia de cada (asta a durut rau )
2. Am dat drumu' la apa ca sa imi fac baie si am uitat de ea. M-am intors peste o ora iar cada dadea frumos pe dinafara.
3. Am vrut sa iau o perie si am provocat o reactie in lant. Adica de pe raft au cazut periutele, fixativul, spuma, pasta de dinti si cateva perii direct in WC.
Mie mi-a picat un inel de aur in WC si nu puteam sa il scot cu nimic si am bagat mana dupa el
jenant e ca in acel moment a venit o prietena la mine si usa de la baie era deschisa
ea nu a mai apucat sa zica nimic a izbucnit in ras
Eram in baie si faceam dus, cand deodata, se stinge lumina (era pana de curent) si ies eu hotarata sa vad cine face farse cand eu fac dus, merg jumatate de metru si calc pe mop Si cum a fost socul prea mare, am aterizat pe WC
Faceam intr'o seara dus ca tot omul...ma spal pe cap, pe corp nu stiu ce si dupaceea cand ma limpezesc uit de cap si ies de la dus fara probleme.Cand sa ma sterg pe cap... ce sa ma sterg ca eu am spuma in cap si asa o trebuit sa ma bag inca odata la dus.
Pai vroiam sa ma spal la cap si vroiam sa iau samponul insa in loc de sampon am nimerit crema depilatoare eu nu mi-am dat seama deoarece pun foarte mult... dupa ce ma frecam eu pe acolo observ un miros ciudat si strig la mama:Mamiiiiii ce miroase asa urat samponul asta? cand vede mama ce e... tipa si zic ceeee? ea te dai cu crema depilatoare in cap? si la cum eram
disperata am luat repede dusul si am facut toata baia numai apa, doamne ce amintiri
am ramas cu un pumn de par in mana
Dupa ce m-am relaxat si am scapat de toti nervii de peste zi in cada, cand sa ma ridic, am dat cu capul de geamul deschis. M-am umplut iar de nervi si m-am ales si cu un minunat cucui. E mai mult tragic pentru mine.
Nu mi s-a intamplat mie, strabunici mele i s-a intamplat
nu prea le are cu samponul si odata s-a spalat cu dintrala pentru WC
dar s-a intamplat de multe ori
si si cu altceva
da nu mai zic
Vorbeam cu prietenu` la tel si imi trebuia la baie...
Ma duc eu linistita imi fac treaba, tot, dupa ce m-am ridicat am intins mana sa trag apa si fix cand trag apa cade telu` in wc...
Mda...prietenu` speriat in 10 min a fost la mine acasa
Eram la mare la o vila impreuna cu niste prieteni. Unul din ei facuse baie iar eu am intrat dupa el ca sa ma spal pe maini sau ceva de genu. Respectivul a udat foarte tare pe acolo, eu eram imbracata cu o fustita pregatita sa ies. Cand am intrat am luat o tranta de s-a ras toata lumea pentru ca nu am apucat sa inchid usa. Toata m-am udat pe fund...
Pai dulapul cu deodorante, etc. este deasupra toaletei si odta am scos nu stiu ce de acolo si au picat toate betisoarele de urechi in wc. Sau odata vroiam sa inchid deschid geamul si m-am urcat in vana si am alunecat ca era apa si mi-am facut o vanataie mare . Acuma cand imi amintesc rad dar atunci nu a fost amuzant.
Eram la beie si ma grabeam sa ies afara si ma pun pe wc sa fac pipi dar nu stiu cum de nu am vazut ca capacul era jos si am facut pe el plus ca era cu blanita
Smileee întreabă:
alexandra2000ale întreabă:
Essence întreabă:
Digital112 întreabă:
DaciaRomania întreabă: