Tare amuzant, acum hai să-ti zic si eu o poveste.
Eram acum 2 luni la şcoală, şi unu' şi-a adus 5 sandvişuri cu mult salam, şi m-am dus şi eu lângă el, stau şi ma uit la el, şi mirat ce eram, îl intreb: '' Frate, cat salam iti pune maica-ta?! ''
Iar el, că nu ştia ce să-mi răspundă, ruşinat, zice : '' Castraveti... '' . Nu ştiu cât de amuzantă ţi se pare asta, dar pe mine m-a omorât râsul atunci.
Eram la tara si chinuiam o pisica ca o bagasem in put apoi in wc. A fost in copilarie.
Eu o sa incep cu ceva ce am facut la tara. Isi facea unchiul meu casa si avea o gramada de BCA in fata case vechi. Puteam sa ma sui pe blocul ala de BCA pentru ca erau puse ca niste trepte. El avea 3 copii. Intr-o zi m-am suit cu 2 dintre ei (fata de varsta mijlocie si mezinul) si ne jucam si noi acolo. Baiatul ii arunca fetei papucii de pe blocul de BCA si eu l-am impins ca sa il pedepsesc (iti dai seama ca era de vreo 2m si jumatate). Din fericire nu a patit nimic si azi ma inteleg bine cu el.
La scoala nu prea am fost obraznica pana acum recent, in octombrie (cand incepusem a6-a) cand am avut o ora de dirigentie numai cu fetele. Eu mi-am facut de 2 saptamani lista cu intrebari. I-am pus saracei mele dirigi cele mai penale intrebari ca : " Cum se fac copiii?" (ea mi-a raspuns ca e un proces complicat), apoi i-am zis "Eu stiu cum se fac, am vrut doar sa va pun in incurcatura, deci ce contine sperma?" "Barbatii de ce nu nasc ca au pe unde?" "Cainii au menstruatie?". A fost o zi penala rau.