| LoVeIsMyAir a întrebat:

Ce intamplari amuzante vi s-au intamplat? dau vot tuturor celor care raspund la aceasta intrebare...

4 răspunsuri:
| Criiiiiiiis a răspuns:

O data cand am fost in 2009 in italia cu un turist de al pensiunii mamei mele m-am imbatat.turistul avea 2 copii[o fata si un baiat] si a venit si sora mea mai mare de 21 de ani...si cand am ajuns in italia tosti s-au pus la baut zic si eu dati-mi si mie si imi pune un pahar de tuica.si sora mea nu a mai putut bea si am baut portia ei si fata turistului nu a putut bea nici ea si l-am baut si pagarul ala mai dupa vreo ora vine cu wiski si bem toti de ala si mai ales ca am baut 2 pahare de ale pline si dupa ce s-a terminat wisky a adus bere eu am baut o bere si sora mea nu a putut sa bea si am bauto si pe a ei dupa aia am ametit si am zis sa ma duca cineva in camera sa ma uit la desene si m-a dus marina[fata turistului] si mia dat sa ma uit la desene si era un fel de comedie dar era in italiana si era naspa si am zis sa ma duc inapoi la ei dar cand am ajuns in sufragerie am picat jos laughing

| Cσσкiє a răspuns:

Păi... Eram cu un prieten în faţa blocului lui, şi ne-am aşezat pe o bancă. Şi vorbeam şi, deodată... a căzut ceva de la o pasăre pe pantalonii lui, exact când eram în mijlocul discuţiei! laughing

Pai m-am aruncat de la parter si mi-am rupt capu cu tot cu gat.
M-am ridicat si am inceput sa fug aplecanduma sa imi ridic capul de cate ori cadea pe jos. :/
Si mda. zilele astea am realizat ca mi-am uitat creieru pe undeva
Ghinion.Soarta straight face
Forever nobrained person.
BTW. am capu lipit cu Picatura smug!

| αςαdεαuα a răspuns:

Nu stiu acum cat de amuzanta e pentru mine, dar pentru voi sigur e rolling on the floor. Eram in Turcia, la topoganele cu apa si cum eu nu stiu sa inot, am cazut la fundu rolling on the floor piscinei.Serios acum, chiar incepusem sa imi pierd cunostinta si vazusem peste tot numia alb(cred ca din cauza sperieturii). Noroc de tat care m-a scos rolling on the floor)!

Întrebări similare