anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce întrebare să pun?

Răspuns Câştigător
| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Uite una sau mai multe ce ai mancat aseara ce ai facut pe facebook ti-ai luat telefonul la scoala ai primit 10 mergi taras dormi te-ai tuns ai fost la wc ai caine si pisica si pisica intru-na singura de ce exista unicorni exista unicorni de ce pe Maria o cheama Maria de ce zboara fluturi de ce vorbesti ai mancat aseara unde ai fost aseara t-ai facut tema la scoala dar ti-ai facut temele de pe facebook ai vorbit la telefon cu prieteni ai consumat suc acum trei minute

| anonim_4396 explică (pentru DalyanKawaiiiii):

Afirmez spusele tale in afara de faptul ca n-am prieteni ~forever alone~ T.T Q.Q

| SmileyQueen a răspuns (pentru anonim_4396):

I am forever alone too. Ps: i love your hreen avatarhappy What about mine>>big grin

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu-I nevoie, este suficient sa ne spui ce mai faci.

| Ashadow a răspuns:

Ce întrebare, săpun.
Pf, da, săpun nici macar nu-i o intrebare.

| AirănMeidăn a răspuns:

Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare Întrebare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Una întrebătoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine uite una: De ce negru e alb? si de ce caii zboara cu fluturii de coada intr-o hora tiganeasca pe un curcubeu de flori rosi cu albine imprejur ca stau si se uita si fumeaza o tigara pe care o arunca pe jos si o ia o baba care duce tigara la Dunare si o spala dupa o vine ca "iarba" pisicii?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Vinde* scuzati

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Întreabă-ne ce să ne întrebi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai am o intrebare:
Va intreb pe voi sa-mi dati o intrebare intrebatoare la care sa intrebati care e intrebarea si eu sa va raspund cu o alta intrebare la care am raspuns si eu iar cu alta intrebare?

| Maioru a răspuns:

O intrebare intrebatoare

| Nenciu_Ioana_Narcisa_1972 a răspuns:

Hmm,ceva amuzant/trivia?

Întrebări similare