"Cat face 1+1?"
Daca nu te gandesti la restul' intrebarilor penale, intrebarea ta e penala. Daca te gandesti ce prostii mai pun altii, nu e penala, e interesanta.
Pey.un pui de rrom. isi cauta muiere. daduse ditamai anuntul pe TPU. ...si se descria a fiind cel mai zan dintre toti
Cea mai penala este aceea : "Nu stiu cati ma veti crede, dar eu sunt mason, care mai este cu mine?" nici nu stia ce inseamna aia mason
Daca face sex cu o jucarie poate ramane insarcinata sau una a murit cu un castravete care i s-a blocat in gat, 2 fumatori au luat o broscuta veninoasa si i-au lins curul apoi au murit, un om isi repara masina si un trailer trece peste el asa mutilandu-i picioarele, etc.
Ma intrebat o fata:Ce este acela un balsam de par?(Specific acea fata avea 17 ani)
X:,,Sa imi spuneti daca mai veniti pe la mine sa stiu daca ma culc sau dorm?'' sau.tot X:,, Te tuci in oras? am chef de banane.,,
Hmmm...
niciuna.
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Cristina intreaba:
Buna TPU! am o problema, imi place un baiat care ii cu 1 an mai mare decat mine, el tot imi zice ca ma place si tot felul' de capsusi, dar ii prea scund ce sa fac? dati-mi ceva sfaturi va rog! funda?
Nasa'mea ma intreaba de ziua mea :
''Cati ani faci? ''
iar raspunsul a fost ''18''
''Cand au trecut anii astea oare?''
pai cred cand au trecut 12
LanguageMaster întreabă:
anonim_4396 întreabă: